hai assalammualaikum

Beli Produk F&N Dengan Tawaran Menarik Guna Aplikasi F&N Life - Benda paling nad suka, ialah shopping online..hehee. Suruh je beli apa-apa, mesti online punya. Benda senang kan, tinggal pilih, bayar dan tunggu je. Sangat menjimatkan masa, tenaga dan paling penting selamat. Lagi best, bila beli online ni banyak sangat tawaran dan diskaun yang ada. Kadang harga jauh lebih murah dari harga kat kedai. 
 
 

Beli Produk F&N Dengan Tawaran Menarik : Guna Aplikasi F&N Life

Hah!!, yang ni nad beli minuman produk F&N secara online menggunakan aplikasi F&N Life. Tengok kotak besar kan, dalam ni ada 12 botol air. Cuba bayangkan kalau beli dekat luar, macam mana nak angkutnya, berat ooo. 
 

Nah beli online senang sangat. Sampai abang kurier tolong bawak masuk dalam..heehe. Harga satu kotak ni nad beli RM 36.90 sahaja. Korang rasa murah ke tak..hah!! Kalau rasa murah cepat downlaod aplikasi F&N Life ni. Bukan setakat air, macam-macam produk F&N ada. Bila ada aplikasi macam ni lagi mudah nak membeli.
 
Langkah- Langkah Beli Produk F&N Guna Aplikasi F&N Life
 

Caranya mudah sahaja, korang mesti dah biasa kan..hehehe. Tapi takpa, nad ajar juga langkah-langkah dia. Pertama sekali mestilah korang perlu download dahulu aplikasi F&N Life ni di playstore. Nampak gambar aplikasi ni, boleh terus download.


Lepas tu, korang sign up, tekan customer sign up. Dah sign up senang sikit.
 

Macam biasa, isi detail maklumat korang. Dah isi tu terus tekan sign up. Lepas tu akan dapat confirmation dekat email. Hah, terus confirm dan boleh sign in. Apa lagi bolehla beli produk F&N yang korang nak.
 

Nampak tak Gandakan Ganjaran Bersama F&N Life tu, hah, nad beli produk minuman dekat ganjaran tu. Nad klik je, terus nampak, banyaknya pilihan ada, dan semua dalam kuantiti yang banyak dan harga yang murah. Ada tiga pilihan, iaitu F&N Life Ramadan Bundle, F&N Life Raya Bundle dan Gift for your family.
 

F&N Life Ramadan Bundle, semua minuman F&N. Bukan sesuai untuk puasa je, nak beli untuk raya pun boleh. Kebanyakan orang suka guna air F&N ni hidangkan semasa puasa dan raya bagi hilangkan dahaga. Masa puasa minuman F&N ni boleh buat macam-macam kalau kreatif..hehe. 

Macam nad beli BB Raya Bundle. Bukan dapat 4 botol sahaja, tapi setiap botol dapat 3 botol, jadi jumlah semua 12 botol. Percuma pulak kad raya. Harga RM36.90 selepas diskaun. Murah kan!! Tengok bundle lain, sama juga, setiap bundle dapat kuantiti botol yang banyak dengan harga sangat berpatutan. Berbaloi kan beli guan aplikasi ni. Beli berbundle-bundle sampai raya..hah!!, jimat.


Ni pulak F&N Life Raya Bundle dan Gift for your family. Raya mana yang nak memasak boleh je ambil masak-masak raya bundle. Nak buat agar-agar pun boleh. Pilihla mana korang suka. 


Lepas korang dah pilih, boleh " add to cart " masukkan dalam troli. Kalau rasa nak lebih boleh tekan jumlah berapa korang nak. 




Penghantaran dekat situ dia tulis antara 3- 5 hari bekerja untuk Klang Valley dan Selangor. Manakala selain dari itu ambil masa 5-7 hari bekerja.


Dekat sini ada notice dia tulis berkenaan penghantaran. Korang bolehla tengok harga setiap shipping.


Kemudian boleh la check out.




Cek alamat semua betul ke tak. Kalau ade cide boleh apply. Lepas tu tengok harga. Nampak tak ada promo diskaun lagi. Memang jimat la beli online ni. 
 

Selain itu, bila korang beli guna F&N Life ni akan dapat points. Menarik kan. Kumpul banyak-banyak boleh tebus. Bila tebus dapat harga lagi murah. 



Lepas tu boleh buat pembayaran seperti biasa. Tekan pay now, kemudian payment option. Selesai..tunggula barang sampai..hehehe.


F&N akan bagi email berkenaan processing barang korang order ni. 
 

Nad punya barang sampai 3 hari waktu bekerja, order 21/4 sampai 23/4. Cepat juga tu. Sebelum sampai dia akan massage dulu. Lupa la nak snap abang kurier tu. Gigih dia angkat bawak masuk sebab nampak nad kecik sangat, confirm tak boleh angkat..ahhaa.. Berat kot. Dah masuk dalam rumah, nak tolak pun berat. 


Barang sampai dengan selamat, packaging pun ok je. Nad ada ambik video, boleh tengok dekat instagram nad ok. Ni nad dah buka dah.

 
Nah, ada air F&N Bandung, F&N Buah-Buahan, F&N Baking Soda dan F&N 100 Plus Black Currant. Setiap air ada 3 botol, dan percuma sampul raya.
 

Dekat app ni pun ada ditunjukkan inspirasi untuk memasak. So macam takda idea tu, bolehla tengok resepi dekat sini.
 

Hah senang kan. Air F&N ni memang jadi pilihan setiap kali Ramadan dan Raya kan. Hah, cepat borong banyak-banyak.
 
Untuk maklumat lanjut, boleh layari
SHARE 32 comments

Add your comment

  1. So now even F&N has their own app. Amazing. Ha :D

    ReplyDelete
  2. senang sangat boleh order pakai apps dah skrg.

    ReplyDelete
  3. Ye Ty pun beli tahun lepas camni , tahun ni boleh la beli juga. nak juga sampul raya.

    ReplyDelete
  4. Menariknya boleh beli bundle dengan harga murah macam ni.

    ReplyDelete
  5. ohh beli combo ye lagi menarikk

    ReplyDelete
  6. Akak pun beli BB Bundle Raya sebab dalam tu ada perasa yang tak jual kat pasaran luar iaitu F&N Bandung , plus pilih yang dapat free sampul duit raya. Bestttt , senang nanti tinggal letak ais jer untuk minum.

    ReplyDelete
  7. amboiii beli produk F&N dah boleh guna apps jer sekarang ni bagus senang cepat dan selamat.. nampak makin banyak lah kita beli Raya ni huhuhu...

    ReplyDelete
  8. Wow baru tahu f&n pun ada apps.maju dh skrg. Semuanya guna app je tak payah kelam kabut cari

    ReplyDelete
  9. Semua dah ada aplikasi memasing sekarang. Good job F&N sebab menggalakkan orang ramai membeli belah dalam talian yang mana lebih selamat. Nie boleh minum Raya kelak kan

    ReplyDelete
  10. Laaa baru tau ada apps dia.. senang le nak beli air raya ini tahun.. sebab biasa memang beli F&N jer..

    ReplyDelete
  11. Wow so easy to purchase now, glad we don't hv to go to the supermarket and carry home heavy grocerries anymore.

    ReplyDelete
  12. bulan puasa ni kalau dapat beli bindle ni memang berbaloi...dan senang jer..dia hantar sampai rumah

    ReplyDelete
  13. Waaah bleh beli direct dah kat apps F&N. Senang betul. Minuman tu stock untuk berbuka puasa ke. Sedapnya soda f&n. Nanti nak beli lah. Hehehe.

    ReplyDelete
  14. Wahhh menariknya! F&N skrg pun ada apps ye! Senang mcm ni order online jer lepas ni!

    ReplyDelete
  15. Haaa...ramai sangat yang share sampai dah terjebak . Super best sebab tunggu je depan rumah . Air terus sampai tau . Tak perlu dah nak bersesak pi bazar Ramadan beli air balang . hehehe

    ReplyDelete
  16. F&N pun dah blh order online sng npknya xpyh gi kedai, jimat masa

    ReplyDelete
  17. wah menarik F&N ada apps. Senang la nak beli air untuk juadah raya nanti..haha malas buat air beli air kt sini je :D

    ReplyDelete
  18. Mudah kan kerja kita jugak nak beli produk F&N ni kan Nad. Al maklumla bila ada app cam gini senang la sikit .. tekan2 bayar online jer hehehe

    ReplyDelete
  19. AAir pun boleh beli online.. Senang mcm ni, Kdg2 malas nak angkat berat2 masa shopping kt mall hehe

    ReplyDelete
  20. Waaa nice lah..senang nak order..ada kemudahan just guna app..lagi best

    ReplyDelete
  21. La mudahnya. Lagi murah. Dah tak payah nk beli berangkut2 kt pasarraya dah. Nk kena beli ni

    ReplyDelete
  22. serius byk tu 36.90 jer..wow murah tu..boleh lah buat stok minuman raya nti

    ReplyDelete
  23. Pergh, tak tahu pun nak beli F&N pun boleh beli dari apps dah sekarang.

    ReplyDelete
  24. Beli online lagi murah la kan.. nk kena download apps nie.. mcm best je..

    ReplyDelete
  25. Wah baru tahu produk F&N boleh beli guna apps dah..lebih senang kali ni

    ReplyDelete
  26. mudah la cmni.. boleh beli borong.. order je dari rumah

    ReplyDelete
  27. Mudahnya skrg nk beli air f&n.xyah susah2 angkut beli sendiri. Order thru apps je haa.

    ReplyDelete
  28. Wah, nampaknya semua dah ada app sendiri. F&N ni best buat berbuka.

    ReplyDelete
  29. Wah now F&N also has it own app, nanti sis nak check out juga.

    ReplyDelete
  30. Betul betul betul. Memang berbaloi-baloi beli dari apps F&N. Murah, mudah lagi menjimatkan

    ReplyDelete
  31. Apps F&N LIfe ni mesra pengguna. Senang nak guna.

    ReplyDelete
  32. waa, F&N pun dah ada apps la sekarang, dah la mudah nak guna lepastu kalau beli dekat apps dapat potongan pula tu.

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS