hai assalammualaikum 

The Largest Participants Wearing Indian Attire In A Gathering Di Aeon Bukit Raja, Klang - Sempena menyambut Deepavali, AEON telah mengadakan satu program The  Largest Participants Wearing Indian Attire In A Gathering Di Aeon Bukit Raja, Klang. Nad gembira untuk turut serta dalam program ini dengan memakai pakaian Indian bagi menyertai acara ini.

Program ini telah dianjurkan hasil kerjasama AEON CO. (M) BHD.  (AEON), Colors of India Creation dan Global Mega Exhibition. Meriah sungguh ye, ramai yang hadir dengan berpakaian India.AEON Mencipta Rekod Dalam Malaysia Book Of Records Sebagai The Largest Participants Wearing Indian Attire In A Gathering Di Aeon Bukit Raja, Klang


Lebih daripada 2500 pelanggan daripada semua kaum dan peringkat umur yang memakai pakaian India mengunjungi pusat beli-belah untuk menyertai acara pemecahan rekod kebangsaan. Dengan jumlah ini, AEON telah mencipta rekod dalam Malaysia Book Of Records sebagai The Largest Participants Wearing Indian Attire In A Gathering Di Aeon Bukit Raja, Klang.

Tahniah AEON!


Majlis yang turut diserikan oleh Charles Santiago, Ahli Parlimen Klang dan Keiji Ono, Pengarah Urusan AEON. Turut hadir pada majlis tersebut ialah G V Sathia Kumaran, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Colors of India Creation and Global Mega Exhibition, serta wakil dari Malaysia Book of Records.


Menurut Keiji Ono, “Sambutan perayaan sentiasa menjadi cara untuk kami terlibat dengan pelanggan kami kerana dalam AEON, kami bukan sahaja menumpukan pada kebaikan pulangan wang, tetapi juga untuk memastikan kami mempunyai hubungan yang sangat baik dengan ekosistem kami yang termasuk pembekal, rakan kongsi dan lebih-lebih lagi pelanggan yang kami kasihi dan komuniti berhampiran,"

“AEON mahu memperkayakan pelanggan kami dengan tradisional dan nilai serta menjadi pusat perjumpaan dan perjumpaan keluarga.  Kami mahu membuat semua pusat membeli-belah kami dan kedai lebih daripada sekadar runcit baharu kerana kami sentiasa berusaha untuk menyediakan yang menyenangkan dan pengalaman baharu kepada pelanggan kami, untuk mereka mencipta kenangan indah semasa mereka bersama kami,” tambahnya.Acara ini turut dimeriahkan dengan lebih 60 gerai yang menjual barangan perayaan Deepavali dan pelbagai lagi keseronokan dipenuhi aktiviti seperti persembahan artis tempatan dan cabutan bertuah.

Tahun lepas AEON juga mencatatkan dua acara dalam Malaysia Book Of Records untuk “Penyertaan Terbesar dalam Acara Zumba Maya ” yang diadakan semasa PKP dan ‘Bilangan Terbanyak Cawangan Menyertai Nyanyian Lagu Kebangsaan Serentak’ untuk sambutan Hari Kebangsaan 2021.

Inisiatif ini adalah selaras dengan usaha AEON dalam memperjuangkan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu Matlamat Pembangunan Mampan (UNSDG). Antaranya ialah Keamanan, Keadilan dan Institusi Kuat (SDG 16) iaitu memastikan masyarakat yang adil, aman dan inklusif dan Kesihatan dan Kesejahteraan yang Baik (SDG 3) memastikan kehidupan yang sihat dan menggalakkan kesejahteraan untuk semua pada semua peringkat umur.

SHARE 0 comments

Add your comment

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS
#toc 2