haiii sume..asslammualaikumm...rinduunyer ngn blog sy...
lm dh x update..dah bersarang...huuhuu..time tuk bersihkn wpn raya lmbt lg..hehe..peln2 kemskn blog ni blik..ciannyer la..ape pun x bleh...bnyk cite terlps nak diciter..xpe2..nnt miszrockers citer stu2 erk..hehe..ni bru permulaan..pembuka kata..nak tnye kabor korg...korg siht x..hehe..kak linda dh tnye2 sy..mn sy p..hehe....sory kak...

sory korag2 sume..sy dh lm x update bolog..nak wat mcm ne..kat umh xde intrnt..x mmpu bli lg..tp skrg dh leh..hehe...coz dh de broadbnd..tp dpt on9 tgh mlm je..sebb owner broadbnd gune dulu..hehe..xpe yg pntg sy on9 gak..hahaha...
so skrg sy dh leh update my blog yang tercinta ni erk..
hah..pstu bnykla citer2 yang muncul..hehe...
mcm2 berlku mse cuti ni..suasana kje..suasana bngun awl..mcm2 aktivt nk diwat..hehe..
so pe2 pun..mlm ni stkt ni jelah...sok2 miszrockers akn kuat berceloteh..hehe....tnggguuuu..=)
ok..daaa....
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. HAI...muncul pon..hehehe lama senyap epi...selamat berpuasa ye...akak pon buzy gak nie....kdg2 je update,,...

    ReplyDelete
  2. hehhe..biasela kak linda..cuti 3 buln ni..kne kje partime..cr duit lebih..bile kerje pent..dh bile nak update blog..hehe..kak linda blik kmpung x..jgn gado ngn suami blik kmpg

    ReplyDelete
  3. KABAR BAIK !!! KABAR BAIK !!! KABAR BAIK!!!


    Halo semua, nama saya Ibu Arya Theresia, saya dari Indonesia, saya ingin menggunakan media ini untuk berbagi kesaksian saya tentang bagaimana saya mendapat pinjaman saya dari MRS CHRISTY MORRIS LOAN FIRM karena begitu banyak pemberi pinjaman kredit palsu di sini di internet dan juga untuk membiarkan Anda tahu bahwa saya adalah korban dari penipu internet selama 6 kali, jadi saya kehilangan harapan tidak sampai seorang teman saya merujuk saya ke pemberi pinjaman yang sangat handal disebut MRS. CHRISTY MORRIS yang meminjamkan pinjaman tanpa jaminan dari Rp850,000,0000 dalam waktu kurang dari 48 jam tanpa tekanan, saya sarankan CHRISTY MORRIS LOAN FIRM adalah yang terbaik dan saya berdoa Tuhan akan memberkati mereka dan menjaga bisnis mereka ke depan, AminJika Anda memerlukan saran tentang bagaimana saya pergi melalui dengan itu, saya wil senang untuk menempatkan Anda melalui, Anda dapat menghubungi saya melalui Email: aryatheresia750@gmail.com

    Anda dapat menghubungi perusahaan langsung pada pinjaman mereka
    Email: christymorrisloanfirm@gmail.com
    Terima kasih
    Arya Theresia

    ReplyDelete
  4. KABAR BAIK !!! KABAR BAIK !!! KABAR BAIK!!!


    Halo semua, nama saya Ibu Arya Theresia, saya dari Indonesia, saya ingin menggunakan media ini untuk berbagi kesaksian saya tentang bagaimana saya mendapat pinjaman saya dari MRS CHRISTY MORRIS LOAN FIRM karena begitu banyak pemberi pinjaman kredit palsu di sini di internet dan juga untuk membiarkan Anda tahu bahwa saya adalah korban dari penipu internet selama 6 kali, jadi saya kehilangan harapan tidak sampai seorang teman saya merujuk saya ke pemberi pinjaman yang sangat handal disebut MRS. CHRISTY MORRIS yang meminjamkan pinjaman tanpa jaminan dari Rp850,000,0000 dalam waktu kurang dari 48 jam tanpa tekanan, saya sarankan CHRISTY MORRIS LOAN FIRM adalah yang terbaik dan saya berdoa Tuhan akan memberkati mereka dan menjaga bisnis mereka ke depan, AminJika Anda memerlukan saran tentang bagaimana saya pergi melalui dengan itu, saya wil senang untuk menempatkan Anda melalui, Anda dapat menghubungi saya melalui Email: aryatheresia750@gmail.com

    Anda dapat menghubungi perusahaan langsung pada pinjaman mereka
    Email: christymorrisloanfirm@gmail.com
    Terima kasih
    Arya Theresia

    ReplyDelete