haii semua..assalammualaikum..
korang apa bikin petang2 ni..boring ni..x tau nak wat pe..tdo kot..hahaha..
sebelum tdo miszrockers nak crite..hhohoho..dh buka blog..bercrite la gamaknyer..
ermm....pent upernyer bkerja ni..seblum ni study pent sebb perah otak..kene bc buku..huhu..tp ade life gak sebb bnyk ms kite mse study..tp bile dh kje ni (praktikal) pent tau..wpn kje xdela bert sgt..pastu xde life..lifenyer p kje kul 9 pgi blik kje 6 petang..blik2 je tdo..hohoho..dasat2..nk kuar mlm pun x lart dh..hohoho..

nak citer psl kje..ermm kje yg diwat xdela sush mn pun..miszrockers praktikal ni bnyk yg miszrockers bljr pasl cr2 nak melyn karenh org..hahaa..sush jugk nk trik perhatian org..miszrockers praktikal bhgian marketing..
seblum ni kje dlm opis..bljr la mengenai sistem2 yg diajr..so bestla kje beraircond..klo xde kje berfacebookan...hehee..tapi 3 hari ni berturut-turut miszrockers n the geng kne p shoping complex wat survey sikit..pergh punyer la payah tau..pent..dr pg smpai ke petang wat bnde ni..kaki letih..ngntok..sume de..tapi tu sume tuk bljr kann..mn tau one day miszrockers jd businesswoman..so dah tau sikit2 pasl ilmu periagaan ni..hehe..pe2 pun miszrockers enjoy wat bnde ni..hehee..

p/s: bile bljr kite nak kje..bile kje nk bljr blik..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

0 comments so far,add yours