Articles by "Praktikal"
Showing posts with label Praktikal. Show all posts
haii semua..assalammualaikum..
korang apa bikin petang2 ni..boring ni..x tau nak wat pe..tdo kot..hahaha..
sebelum tdo miszrockers nak crite..hhohoho..dh buka blog..bercrite la gamaknyer..
ermm....pent upernyer bkerja ni..seblum ni study pent sebb perah otak..kene bc buku..huhu..tp ade life gak sebb bnyk ms kite mse study..tp bile dh kje ni (praktikal) pent tau..wpn kje xdela bert sgt..pastu xde life..lifenyer p kje kul 9 pgi blik kje 6 petang..blik2 je tdo..hohoho..dasat2..nk kuar mlm pun x lart dh..hohoho..

nak citer psl kje..ermm kje yg diwat xdela sush mn pun..miszrockers praktikal ni bnyk yg miszrockers bljr pasl cr2 nak melyn karenh org..hahaa..sush jugk nk trik perhatian org..miszrockers praktikal bhgian marketing..
seblum ni kje dlm opis..bljr la mengenai sistem2 yg diajr..so bestla kje beraircond..klo xde kje berfacebookan...hehee..tapi 3 hari ni berturut-turut miszrockers n the geng kne p shoping complex wat survey sikit..pergh punyer la payah tau..pent..dr pg smpai ke petang wat bnde ni..kaki letih..ngntok..sume de..tapi tu sume tuk bljr kann..mn tau one day miszrockers jd businesswoman..so dah tau sikit2 pasl ilmu periagaan ni..hehe..pe2 pun miszrockers enjoy wat bnde ni..hehee..

p/s: bile bljr kite nak kje..bile kje nk bljr blik..
haiii..asalammualaikum...

kwn2..tgh watpe...ok miszrockers teka..yg laki-laki mesti p solat jumaat..yang permpuan..tgh blogging..huhuhuhu....ok skrg time reht..rehat dlam opis je..tempat praktikal miszrockers ni sempoi..rehat..mkn pun leh dlm opis..selm praktikal ni..(dh 8 hari)..ok la..sebb de member ramai..bergelk ketawa..syokla..xdela bosan sgt..kakitangan kat cni pun sempoi2 belaka..memandgkan syarikat ni syarikat advertising online..so miszrockers banyak gunakan laptop..dah on laptop..online la..pe lg..hehehe..menggunakan kemudhn yang ada..hah spe2 yang nak wat advertising secara online..leh gune produk syarikat miszrockers..murah je..=)

arini kami smeua kene wat 10 blog..pergh dasytt..dah wat kene plk print screen..seblum ni miszrockers x tau mcm ne wat print screen..sekrg miszrockers dah tau..huhu..pasni leh wat banyka kali biar x lupe..miszrockers ni jnis kalo dh tau mesti nak cube lg..sebb bnde ni syok..kat cni banyak la belajar..x sia-sia amik syarikat ni berpraktikal...hari2 hepy..sebb member sume hepy..heehe...ok nak smbung wat print screen blog yang dah wat..ehhee..byeee...salam..

p/s:sape2 nak advertise secara online leh tnye miszrockers.