haii asslammualaikum u olllssszzzzzzz...

Convocation Day : Bila Memakai Jubah dan Mengambil Sijil - alhamdulillah..setel dah semua...walaupun pda mulanyer agk kelm kabut tapi dah selesai dan im officially gradutaes pada 7hb oktober..sarjana muda keusahwanan..yup that's me..ehhehe...terasa best bila memakai jubah dengan topi yg talinyer berjuntai2 tu..hehee..dengan suasana dalam dewan yang dipenuhi mak ayah..dan para graduan yang ramai...mula2 rs biasa sebab lum turn kite nak amik sijil..tapi bila dah tibe mase kita nak p amik..mulala kaki tgn sume mengggil..x toleh kiri kanan dah haii..hehee..mse tu la plak nk terkencg..(tapi kne tahan)..hhahhaammg best la walupun sesi miszrockers petg..so dpt gak la amik gmbr dgn fmly dgn mmber2 tu pun sebhagian mmber..yg lain nth ke mn..hehehee..

terharu sgt bila mak ayh ade..abg pkcik mkcik...dtg tgk miszrockers berkonvo...wah sedih disitu tp tahan jele..terima kash mak ayh sebb didik ankmu yang nakal ni smpai ke menara gading...terima kasih sebb menasihati ankmu walupun kdg2 ankmu ini x dgr ckp..hohohoho...terima ksh kepada adik2 juniorku hib, marean ngn bai bnyk mmbntu.syg korg la..hrp korg bljr rjin2.dan pling bestnyer bile jejaka mafia trut serta..sebb die jurugmbar miszrockers...hehehhee..thnk you awk sebb merealisasikn impian saya...yoo...the best moment i have...weee

eh aq la..msuk tv tu..hahaha

mak ayah aku..alolo sweetnyerr..

my fmily...thnks semua..


saat2 bersama kawan-kawan..walupun sibuk ngn fmly msg2..tp msti ade mse tuk kwn..hehe

Ni ha sijil kitaorang

Peace

Seronok kemain dah habis belajar

teman bergosip..hehe...


Budak Usahwan

adik2 junior yng bnyk mmbntu kk2 seniornyer..hehe..thnks korg

teman stu blok..temn p kels..ni la die si jue..huhhu..bnyk kngn antr kmi

Rasa taknak tanggal baju konvo ni

yeahh kami dah hbis bljr..time tuk dunia pekerjaan...peace yoo..

ooppss tertgl srg...hehhehee..with him..thnks awk buat saya ngn kwn2 jd artis aritu..hehee..

Mr Mafia sebagai Photographer

salah satu impian ku tercapai..nak tau apa dia..ade kekasih datang ke majlis konvo saya..hehehe...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours