hai assalammualaikum..

sory korang..alma menghilang..sekrng bru leh update..dah dua hari nad demam..x tau nape..mayb berjangkit dengan ank-ank buah nad..x lart nak wat kje..mukus dah bnyak dlm hidung ni..hehehe..asyik sroott sroott je..tekak plak sakit..mcm ade sesuatu yang tergntung kat tekak ni..spela bergyut ni..biasalah klo tekak dah skit demam plak dtg..plus dengan penin..adoii..sengsara..xpela..sbo jele..dah lama x blogwalking..pe cer agknyer..xpe akn ku blogwalking sat lagi..jgn risau bebeh..


oo nak citer ari ahad aritu final rancangan superstar...korang tau x rancangan ape tu..rancangan tarian untuk kana-kanak..dekt astro ceria 611..nad ni tengok sebb ank-ank buah nengok..lagi satu rancangan ni best sebb tgk budak-budak menari..hebat-hebat belaka..nad suka menari tp xde chance nak blajr lagi..ehhee..so yang masuk final superstar ialah GEMERSIK TARI, LELEESM, SECRET DAN A&M...tuk final siap ade battle lagi..terbaiklaa diaorng..tapi ari ahad aritu x dpt tgk smapi ahbis sebb memebr tunang..so dpt tgk sikit2 je..xpela..msti ade ulangn die kan


pemenangnyer GEMERSIK TARI..wah mcm x caya je diaorng leh menang..sebb nad target LELEESM..terbaikla..adik-adik gemersik tari yang terdiri daripada  Ria Ammaruzain (13), Muhammad Farid (13), Mohamat Hilal (13), Muhammad Haziq (12), Mohamad Aqmal Daniel Hashim (11), Mohamad Daniel Iqhwan (10) yang aslnyer penari zapin dari johor telah mnjadi juara..jangan pndg diaorng tau zapin je tau..diaorng tau mcm2 tarian seperti k pop..hiphop..huhuhu...setiap kumpulan akan dapat cikgu kareografi sndiri...gemersik tari telah mendapat ALAM.. sebgai guru kareografi mereka..ala alam yang menang so you think you can dance..pstu si alam ni penh masuk pertndinga tarian gak groun WAKAKAK CREW..kenl kaann...ok nad ucapkan tahniah kepada mereka..jgn bernti menari..bestt oo menari..=)
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. ahli gemersik tari semua comel-comel., hehe

    ReplyDelete
  2. didiey suka gemersik tari..xsuka sgt leelism..hehe

    psst~thanx nad for ur advice :) insyaALLAH tahun 2013 akan jadi kenangan manis buat kita :)

    ReplyDelete
  3. lisa..hehe..jgn ngort erk..hehe

    ReplyDelete
  4. tarian gemersik tari hebat la kak...dieorang menari macam dah profesional je..hebat!

    ReplyDelete