hai assalammualaikum..

seperti yang kita tau..kite leh wat duit dgn nuffnang ni kan..so firstly miszrockers cube anta tiket ke nuffnang..yela nak tau dengan lebih lanjut mcm mana die beroperasi..tapi jwpn mengecewakan..(xde jwpn pun lagi)..miszrockers dah cube anta ticket dua kali kat nuffnang..tapi x terjawab pun..selalu orang cakap kalo anta ticket kat nuffnang die balas cepat..tapi tiap2 hari2 miszrockers buka email..still sme..xde jawapn..ke die bg kat tempat lain..haishh konfius2..still menunggu jawapan dari nuffnang..

kalo anda baik hati..tekan2la iklan tu erk..=)


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. hehe sama lah kita, ingat saya je pelik.. hantar ticket tak berjawab, adeh tension pula, nasib status dah bertukar cuma warna je pelik sikit.. warna kuning.. :)

    ReplyDelete
  2. betul.dulu kalau hntr ,cpat je blas.skrg hntr,xbalas pulak.apa hei nye ntoh le..

    ReplyDelete
  3. Akk, dah cek kt email kak???.. ena punya sekejap je dia balas.. ingat dia balas kat nuffnang, rupanya dia bls kt email...

    ReplyDelete
  4. aina...arini akk x buka email lgi..ce akk try tgk nnt..
    sebb selm ni buka xde pun gak

    ReplyDelete