haii assalammualaikum...

huhuhhu..baru miszrockers tau mcm mane bhagianyer ade askar banyak2 ni..hahaaaha..bhagia ke..menipu besr tu..korang ingt kan miszrockers penh citer pas mereka ini..x ingt..jom skodeng ASKAR HEBAT....( kat sni xde askr lgi stu sebb kuar lambat..ehhe)...hohoho lain kan sekrg..biasalh..kuat makan..kuat susu..mcm ni la rupenyer..jom tegk askar2 hebat saya..


ye ini die...msuk diaorng ade 9 ank buah aq dah sekrng..hohoho..haru biru umah mak ayah aq..tapi xpe..ade mereka sangat membahagiakan...eh nak tau x ape persamaan mereka ini...hehehehe..mereka lahir pada thun 2012...oopss lupe nak perkenlkn diri.. yg pertama si bambam a.k.a ADAM HAZIQ...kedua si techik a.k.a ZAHRA SAFFIYAH...ketiga si bulat a.k.a SYAZWAN....si bambam dan si techik lahir bulan 5..manakala si bulat lahir bulan 8..wah smpai tiga ko erk dpt ank buah..nak wat mcm ne..akk2 sme akk ipar rncg kot thun ni..hahahahha...(memndai je)..tapi inila realiti..happy sebb diaorg de..

nak tau pe perbezaan mereka...hahaa..si bulat muke xde perasaaan...tgkla tu..monyokk je..hehe..die tkut dgn org..die akn snyum dan gelk bile die kenl orng tu..heehhe..dan lagi stu die x pndai nak mkn lg..plik kn sellu klo nmpk bnde kat lantai je diaorg dh mkn..tp die x...hahaa...si techik plk..kuat mkn..tapi bdnnyer kecik je...tgkla tu die tgh mkn biskut tiger..yng die ni kuat nangis..nk kne selalu dukung..x pun sumbt je mknn die diamla..hahaha..die dgn org ok tapi stuje..bile tgk neneknyer die msti nngis..x tau pasai pa..hahaa..ook si bulat plk..kuat susu..yela dah masuk 4 bulan..die ni sush snyum gak...sush ketawa..kalo ketawa pun snyum gitu2 je..cukup syart org ckp..hahaha..xpela..dah besr nnt lain perngai..ehhee..ok malm dah ngntuk..tata
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. fuyooooooooooooooo byknyaaa ank buah sis.. ena baru je 5 orang... huhuhu.. comel!!! .. ni membuatkan ena rindu kat anak buah ena kat NZ skrg.. lambatnyaaa dia nak balik.. huaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. combi mmg comel...hehee..klo tgk dekt lgi comel...ehhehe

    ReplyDelete
  3. ainaa..hahahaa..biasalah..setiap stu fmly ade 3 orang anak...nnt ank aina plk kan bertmbh..hehehee...pergh jauhnyer New Zealand tu..

    ReplyDelete
  4. heyyyyy awak add saya dekat facebook yeeeee ;)))
    dan saya tengok gambar ni ada jugak dekat fb. comeyyy ;))

    ReplyDelete
  5. iye nadia...jgn sombg2 ok..hehee....mmg diaorg ni comel..tgk mkciknyer..hehee

    ReplyDelete