haii assalammualaikum...

haishh kesian jejaka mafia..dah demam..sebb cuaca yang x menentu..pastu kje kuat tuk mncri duit demi org tersyg...selain mak die miszrockersla..hahaha..yela...msenyer dah tbe..so xleh lengah2 kan..walupun demm kne gak kuat tuk cr duit..sekarang semua kne gune duit..mn ade yang x..sedgkan masuk tands pun gune duit...kecuali kat umah hangpa sendri..huhu...kesian plk kat die..nak jaga jauh..dahlah x sah lagi suami istri..kang jaga die mau kne kwin free..haha..xmo..xmo..xmo..biar apepun..kwin kne dpt restu dr mak ayh..penting sgt2...smoga awk sihat selalu erk..jangan lupe mkn ubat..jngn lupe mkn minum..rehat yang cukupp..peace..

 agknyer kalo miszrockers pkai mcm ni..trus sihat die...hahaahha...nak mampus...ce bg gmbr ni kat die..msti x berkelip..hahaa..sengett tull..alih2..demm pun hilg..batuk apatah lagi...klo mnjadi..mmm mmg kalo dah sah jadi suami istri kne mcm ni la gayanya..hahahaha...


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. KABAR BAIK,
      SEMUA PINJAMAN GLOBAL, inilah satu-satunya perusahaan pinjaman Asli yang diakreditasi oleh BANK DUNIA, Kami akan mengubah hidup Anda menjadi lebih baik, perusahaan pinjaman, Diberikan dan Berlisensi untuk menawarkan pinjaman kepada individu, perusahaan swasta dan orang yang membutuhkan bantuan keuangan dalam tunjangan tingkat rendah sebanyak 2% dan Kami menerima pinjaman dalam bentuk apa pun.

    Di sini, di SEMUA PINJAMAN PEMBERIAN GLOBAL, akan membuat yang terbaik dari penghormatan kami kepada semua pelamar yang sah. Anda tidak akan kecewa dengan Kami dalam transaksi bisnis ini karena perusahaan kami akan memastikan pinjaman Anda sampai kepada Anda, jika itu tidak juga berakhir di sana, kami memiliki tim ekspaktrasi yang memahami undang-undang investasi, mereka akan membantu Anda, memberi Anda tips yang akan membantu Anda mengelola investasi tempat Anda menanamkan pinjaman, sehingga Anda tidak pernah bangkrut lagi dalam hidup Anda dan penawaran luar biasa ini disertai dengan pinjaman Anda dan tidak dikenakan biaya, Hubungi kami hari ini melalui email allglobalgrantloan@gmail.com

    ReplyDelete