hai assalammualaikum..

baru pas habis tengok maharajalawak..pastu p cuci muka..pastu masuk bilik..pastu on laptop..pastu on facebook dulu..pastu baru on blog..hahahhaa..banyaknyer la pastu..pastu..eh pastu lagi..pastu tengok2..follower dah 200..syukur alhamdulillah..bertambah kawan blogger lagi..dah setahun lebih blogger..baru tahun ni dapat kenal ramai lagi blogger..sebelum ni busy bebnor..orang lain dah beribu2 nad follower oii..hehee..xpela..nad kan newbie..ooww..x sangka upernyer ramai yang berblogger ni kan..yela blogger ni kan kene citer..kene taip..ingatkan ramai yang x suka..rupernyer nad tersilap..memang x sia-sia nad wat blogger..pe kata kite tengok sape follower nad yag ke 200 ni..

tengok kat situ gelap je..x bermuka..hehee..


ni la nama blog die..simple je..blog die pun ringan..info yang dibuat sangat menarik..kalo korang nak berkenalan ngn beliau leh le klik banner tu..nad x reti nak review blog orng sgt ni..hehee..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Wahh....dah 200 follower kak nadia.. Tahniah!!! :)

    ReplyDelete
  2. wow...bestnya...mintak sikit haha...

    ReplyDelete
  3. salam nadia
    Tirana aduka dtg membls jejak.

    ReplyDelete
  4. wah tahniah... pasni banayk join segmen dan GA tak rugi.. kekalkan konsep tinggalkan jejak pada blog lain @ blogwalking.. ianya amat berguna.. apa pun tahniah dan keep it out ok??

    ReplyDelete
  5. waaa.. tahniah akk~ hehe

    ReplyDelete
  6. ade muke saya disitu...hihihi...blogwalking here...come join me too....

    ReplyDelete
  7. thnks semua yang sudi follow saya..jangan malu2 singgah blog saya..hehe

    ReplyDelete