hai assalammualaikum..

nak wat entry..tapi disebabkan line internet yang sangat melembapkan..nad nak wat entry pasal segmen ni jele dulu..hehee..sok baru wat entry lain..ok segmen ni apit yang wat..dan nad pun dah di tag..jom join sme2..tekan banner erk..


kalo blogger-blogger nak tau..nad adalah blogger dari SELANGOR..selangor dekat mana??..ermm x taula blogger selangor yang lain tau ke idak nama tempat ni..nad selangor dekat PEKAN MERU KLANG..kalo x tau wat2 je tau..x pun tgk map..hehee...kalo nak datang pe salahnyer..haii blogger selangor..hehe..dah tau kan nad orang mana..

ermm..ape yang bestnyer makanan kat selangor ni..nad orang jawa..mak yah memang orang jawa..so orang jawa suke makan tempe..masklah tempe tu ape2..mesti dimakannya..tapi yang sedap wat tempe sambal dicmpur ngan ikan bilis dan kacang..selain tu..makanan yang sedap NASI AMBENG..pergh marbelous..tu memang xleh dikatala..isinyer ape??..mestilah nasi..haha..selain itu ade syur, ayam kicap, ikan masin, serunding pstu dicmpur mee goreng..kalo nak la..pastu makan ramai2..lagi meriah kau..hehe..

tempat menarik kat sini..dua tempat je..satu SETIA CITY MALL..tempat shoping complex..selain tu die ade pemandangan yang emnarik..jangan pikir shoping je..xnk shoping pun leh lepk sini...hahaa..tempat ni baru buka..so ramaila dtg..selain tu..PANTAI REMIS...tempat nak cari kerang p la situ..hehee..selain itu PULAU KETAM..merupakan perkampungan nelayan..kat sini leh naik bot..tggal di homestay dan aktiviti lain..=)

k salam kenalan semua blogger..
chot 

yang baca ni..=)..join la jom..leh tau sape je dari selangor..hehe
Pulau merupakan perkampungan nelayan yang berjaya menarik pengunjung dengan suasana desa yang unik. Anda boleh manaiki bot, menginap di homestay, memancing dan melihat burung.

-via Tempat Menarik Di Selangor
Pulau merupakan perkampungan nelayan yang berjaya menarik pengunjung dengan suasana desa yang unik. Anda boleh manaiki bot, menginap di homestay, memancing dan melihat burung.

-via Tempat Menarik Di Selangor
Pulau merupakan perkampungan nelayan yang berjaya menarik pengunjung dengan suasana desa yang unik. Anda boleh manaiki bot, menginap di homestay, memancing dan melihat burung.

-via Tempat Menarik Di Selangor
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. singgah! cmtu kite same2 dok hujung selangor la..
    klang-rawang..
    dh mcm ktm..haha

    ReplyDelete
  2. dah follow sini..
    dari segmen sama..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  3. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ saya dari SELANGOR^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

    ReplyDelete
  4. salam

    saya dh follow sini

    saye org terengganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
  5. dri segmen yg sama , done follow awak

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan , have a nice day :D

    ReplyDelete
  6. hai blogger selangor ! dtg terjah anda ! semangat selangor !
    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  7. butterfly..hahhaah..de mse leh le kite jumpe..=)

    ReplyDelete
  8. nasuha..thnks dear..follow you back..=)..salam knlan..

    ReplyDelete
  9. tirana..haii..slam kenaln gak..=)..

    ReplyDelete
  10. miss zerocinta..thnks dear..wah org ganu..=)

    ReplyDelete
  11. aisyah..hehe..semngat2...salam kenaln=)

    ReplyDelete
  12. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di siang hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  13. woooot2... org terengganu singgah dan terus folow sini!! ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  14. hai!jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  16. Dari Negeri Sembilan singgah Selangor , Harap Selangor sudi singgah Negeri Sembilan .

    Peace Yoo !

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  17. hai assalamualaikum
    dtg dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk ~
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yang sama , blogger dari perak .done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  19. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete