hai assalamualaikum..

Status Glitterati Daripada Nuffnang - bile kite dalam dunia blogger ni..nuffnang mesti x dapat dipisahkan..kalo tengok sume blogger mesti ade iklan nuffnang..so berusahala tuk mendapat income dr nuffnang..hohoho..aritu nad de anta tiket kepada nuffnang..tanya soalan kat nuffnang glitterati tu pe..so die dah bagi jawpn..konsi le..=)..bace le ye..=)

GLITTERATI

Keahlian glitterati adalah satu proses yang automatik. Ia diberikan secara automatik ke akaun seorang blogger jika semua / blog beliau yang berdaftar dengan kami berkhidmat iklan Nuffnang terbuka pada setiap masa dan tiada daripada pesaing-pesaing kita. Di samping itu, blog berdaftar juga perlu menjadi aktif dan mempunyai sekurang-kurangnya 1 pengunjung di setiap hari atau lain crawler kami akan menandakan ia sebagai blog spam dan ini akan menjejaskan status keahlian anda. Blog anda harus bebas daripada sebarang aktiviti yang bercanggah, status keahlian anda akan terus untuk disenaraikan sebagai glitterati.

berusaha mendapatkan status glitterati...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Moga2 dapat glitterati...

    mselim3

    ReplyDelete
  2. salam..awk di tag =)

    http://noraishahzaharom.blogspot.com/2013/01/first-give-away-2012-by-mummy.html

    ReplyDelete
  3. ade beza ke? blog aku dah lame jadi gliteratti tapi yang namenye cpuv ngan be tu takde langsung sampai sekarang so aku memang tak amek port sangat dah pasal status glitterati tu..

    ReplyDelete
  4. Thanks for the info. Baru tahu maksudnya. Selama ni tak taw pun :)

    ReplyDelete
  5. saya pun ada keahlian glitterati... tp skang ni bru tau ape benda nye tu....

    ReplyDelete
  6. remy dah lama gliterati tu...tapi gelihati sebab tak pernah dapat be.....he3

    ReplyDelete
  7. mohd selim..amin..hehe..sntiasa berusaha..=)

    nor aishah..thnks..

    kay are..kena rjin anta tiket dan update survey..=)..

    shidar..hehe..trime ksh..shidr lg hebt..

    megat..nad pun baru tau..

    iyxat..nad pun baru tau..ehhe..

    remy..xpe..trus berusha..hehe

    ReplyDelete
  8. Salam, saya cuma blogger baru, tp nak bagi pandangan.
    Saya daftar Hootoh Blog pada 12/12/2012 hari tu, 2hari pastu daftar Nuffnang. Daftar aje, dan xtau apa2 pun. Bila terbaca pasal letak iklan dan glitterati ni, sy pun login nk tengok status. Mmang dah status glitterati sejak hri tu smpai sekarang.

    ReplyDelete
  9. hootoh..nad pun sme..sebb tu anta tiket kat nuffnang tnyer glitterati tu pe

    ReplyDelete