hai assalammualaikum..

2 haribulan aritu..kawan UUM nad kawin..dan die dapat orang Kuala Lumpur..dan rumah suami die berdekatan dengan rumah jejaka mafia..tapi sebelum pegi nad kene ambik member UUM kat puchong..sebab kami semua ni memang rapat..so dah masing-masing berdekatan..peluang ni la yang kami gune untuk perjumpaan member UUM..hehe..yela dahla masing-masing negeri jauh2..pahang, Johor..so bile yang half tu dah keje dekat sini..ambil la sekali..dapat makan free..makan rumah orang kawin..hehee..so nad ambil kawan nad ni anmanyer jue..dan kawan nad yang sornag lagi die gerak dari pahang..die ade kete sendiri..xpela..lagipun die dah biasa jalan dari Phang ke Kuala Lumpur..so kami decide jumpe kat rumah pengantin..

sesampai di umah pengantin..pengantin dah siap makan beradap..haha..punyer lambat kitaorng..biasalah..kami memg macam ini..haha..tapi kami tetap gembira..samapi2 je makan..lapo tahap gaban..hehe..
gambar selesai makan...sedap jugak lauk katering die..yang baju biru tu jue..hah die lapo tahap gaban..siap nak tambah lagi..haha..yang baju merah tu la yang datang dari Pahang..namanyer bitah..sebelah tu adik bitah..


bergambar memang semestinyer..haha..nad ngan jue memng jenis gila2..hahaa..tula pengantinnya..sue namanyer..kami memang poyo..haha..

yeah dua orang member UUM lagi datang dah..lagi lambat diaorng datang..nasib makanan x habis lagi..hehe..ooppss abby tu bukan anak and ok..tu anak nurli yang pakai baju coklat..yang pakai kelabu tu namnyer liza..


hahaha..anak die pandai pndang kamera..mesti suka amik gambar ni..mase ni dia baru bangun tido..so mak ayah die nak makan..nad pegang kejap anak die..eheh gambar kami pandang antara satu sama lain..haha..comey je..biasalah..nad dah biasa jaga baby..babaysitter terhebat ni..hehee..(terbyg nak anak sndri..sabr nad..sbar..)..

ni la pengantin sue..sue selamat pengantin baru..semoga kekal dunia dan akhirat..semoga menjadi isateri yang solehah..semoga cepat2 dapat anak..weeeeeeeee...amik berkat...hehe
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Assalamualaikum nad, bestnya jumpa kawan2. nad bila lagi? sheila doakan jodoh nad baik2. cepat kawin, cepat dukung anak sendiri nad, hehe :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..terbina satu masjid..tuan punye blog bile lagi.?huhu

    ReplyDelete
  3. sheila..In Shaa Allah..nad tahun depan..hehe trime ksih Sheila..

    izzati..In Shaa Allah..thun depan

    ReplyDelete
  4. tahniah utk pengantin...kwn pengantin nie bila lagi....?

    ReplyDelete
  5. wan..hehe..yup amik berkat..

    remy..jeng jeng jeng

    ReplyDelete