hai assalammualaikum..

bulan ni merupakan bulan yang sangat sibuk..sibuk sampai ari ahad ni je..hehhee..semua nak kene selesaikan secepat mungkin..dah selesai baru senang hati..selagi tak selesai, mulala dalam kepala ni asyik pikir sahaja..selain sibuk dengan keje, ade satu lagi perkara yang perlu diselesaikan..hari penting bagi nad dan juga keluarga nad...masing-masing dah ada tugas masing-masing...planning semua dah dibuat..ade planning semua berjalan dengan lancar..

hari ahad nanti ade 2 majlis yang berlaku serentak..siang majlis nad..malam mjlis untuk anak buah.cuba bayangkan, dua majlis..berapa banyak lauk nak buat, berapa banyak cenderahti nak buat..pergh memg letih..sebab tu kalau sabtu ahad nad balik rumah nad tak buka blog pun..sebab sibuk buat ni semua..tak dapat nak join segmen..tak dapat nak blogwalking korang..kalo on facebook pun on sekejap..pastu tido sebab mata dah ngantuk..kalo dekat rumah sewa lagi takyah cakapla..line lembap sangat...(penat berulang mesti korang jemu ayat ni kan..hohoho)...

untuk nad punyer barang sikit-sikit nad buat..dan alhamdulillah semuanyer hampir siap..hanya beberapa sahaja yang belum..In Shaa Allah, setel nanti mse hari ahad..agak2 mana yang tak sempat tu buat2 sempat jela..hahahha...oo penin2...ni pun tengah buat sikit2 barang and..malam nyer plak majlis cukur jambu anak buah..meriahla rumah ni..dan akan banyakla pinggan mangkuk kene dibasuh..hhahaa..sabo jela..Isnin nad dah amik cuti..cuti sebab nak kemas rumah..hahaa..takkan nak suruh mak buat sorang kan..tak sabar nak setel semuanyer...

penat sampai takleh kata apa-apa dah..nasib taip je..hehe..

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours