hai assalammualaikum..

dalam family nad hanya ada sorang lelaki dan empat perempuan...nasib baik yang sulung lelaki..kalo perempuan,,pergh berat tanggungjawab tu..hehee..my bro la satu-satunyer anak lelaki..anak jantan dalam rumah..kalo ada apa-apa yang berlaku..ofkos cari dia dulu..hohoho..tapi kelemahannya ialah..dia sangat2 lah pemalas...sebab tu perut buncit..hahahaa...nak dijadikan cerita hari rabu tu dia kene masuk hospital...kesian..sebabnya besi dalam lutut dah longgar...(alkisahnya dia dulu penah eksiden..so masuk besi dalam kaki dia)..

hari jumaat aritu, kami sekeluarga p la melawat ank lelaki johari ni...hehee..my bro operation hari khamis..dia cerita time dia tengah operation..doktor hanya matikan separuh badan..maknanyer dari pinggang sampai ke kaki..dari kepala ke atas pinggang hidup la..so my bro nampak doktor tu buat.. (mak aih nad dengar pun meremang)..my bro dengar lututnyer di ketuk..dibuat macam-macamla..tapi dia tak rasa..yela dah dimatikan..kalo rasa..ofkos dah pengsan..hahaha...my bro masuk hospitak DEMCE di Shah Alam..swasta kau..

kau tengok muka die yang kebosanan sebelum di operation...huduh sungguh...hahaha..

alhamdulillah..selesai operation...tu dia bahagian yang dioperate..
In Shaa Allah my bro balik rumah besok tengahari...maaf adikmu tak dapat pulang mejengukmu sebab keje dan balik rumah sewa..hoho..

pesanan : wahai abangku..walaupun kau seorang yang pemalas..seorang yang suka tido je..ku tetap menyanyangimu...hehhe..semoga kau cepat sembuh..ingat pantang larang makan ok..hahaha...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Semoga abang kak nad cepat sihat =)
    *click nuffnang*

    ReplyDelete
  2. assalam,

    moga abang akan cepat pulih semula ..

    ReplyDelete
  3. hehehehehhehe.....semoga bro cepat sembuh !!!

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. selamber je cakap abang pemalas kan?hehehe

    ReplyDelete
  5. hahahaha,, comel muka sebelum operation tu,, haha

    ReplyDelete
  6. terima kaish korang semua...alhamdulillah..semakin pulih abang nad ni

    ReplyDelete