hai assalammualaikum..

ari ahad adalah masa yang paling best sangat berehat di rumah bersama dengan family...hahhaa..ari ahadla semua orang berkumpul..masa tu la riuh sangat rumah nad ni..yela anak buah dah ramai..semuanyer mulut pergh..nak bagi satu kampung dengar..termasukla nad...hahahha..selalunyer ahad adalah waktu rehat sedunia..namun bukan bagi nad..nad kene jaga anak buah nad si tecik tu...huaaaa...yela my sister nak masak..ananknyer ni susah nak berenggang dengan maknyer..so nak taknak kene jaga anaknyer si tecik tu..bukan nad taknak masak..tapi maknyer yang offer diri nak masak..hahaha..

nilah dak teccik tu...nampk kamera terus senyum..ahhaha
memang tak dan nak tengok tv ka..nak buat keje kita ka..nak on9 ka...kene tumpu kat die je..kalo tak menangisla die..dah selesai tu..macam biasa telefon si jejaka mafia..nak tanya khabar...bila telefon je..si dia cakap die kat hospital..mcam biasa nad mesti terkejut...sape plak sakit..die cakap die yang sakit..nad dah tambah risau..dah kenapa plak..jejaka mafia cakap die sakit perut..dari pagi lagi...mula-mula boleh tahan..lama-lama tak tahan gagahkan diri pegi klinik drive sndiri ....doktor cakap suruh pegi hospital..pergilah die..malam ni die kene tahan dekat wad..doktor nak cek..takut-takut suspect apendix...Ya Allah...semoga tuanangku sihat sentiasa..harap-harap tak jadi apa-apa..harap-harap esok dia dah boleh keluar...

die memang sangat degil..makan tak penah teratur..lewat memang semestinyer sebab lebih tumpukan kerja..mulutku juga yang menghinggap ke telinganyer sampai berdarah..(gimik je)..sebab asyik membebel..yela..nad membebel untuk kesihatannya...untuk kebaikannya...sape tak sayang bakal suami oiiii...ape-ape pun harap-harap esok kembali normal...

adik die yang amik gambar ni..nad curi jap erk..alahai cian bakal suami ku...semoga cepat sembuh sayang..pasni plez jaga kesihatan tu...pasni sy akan membebel selalu..lagi2 bab waktu makan..hohoho..sempat lagi pakai topi tu...

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. adusshhh,, takutnya kalau terkena sakit appendix... moga jejaka nad slamt selalu,, :)

    ReplyDelete
  2. Moga takde yang serius dn sidia cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. Salam nad..

    Comelnya anak buah tu...timbul pipi dia bila ketawa..

    Moga bakal Mr Halal nad cpt sembuh

    ReplyDelete
  4. Morning Nad..
    Alah tomelnyer.. dak tecik tu..
    Moga ci abg cpt sembuh..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...salam ziarah!! ;)

    ReplyDelete
  6. semoga cpt sembuh n x skit lg...boleh khwin laju2 kan kak.hehehe

    ReplyDelete
  7. muja: syukur alhamdulillah...die dah sihat dan x disyaki apendix..

    nor salmi..alhamdulillah..sihat dah die

    wirda..haha..pipi die mmg naik

    syaz..pipi die tembam..bdn die kecik..hehe

    wardah..thnks..

    shida..alhamdulillah..sihat dah die..

    cik lyeen..memg nak cepat2 kawin..hehe

    ReplyDelete
  8. moga cepat sembuh..dan buat nad, cepat2 naik pelamin ye..nanti boleh jga makan minum your future hsbnd.. ^_^

    ReplyDelete