hai assalammualaikum..

malam telah menjelma..burung hantu mula menampakkan dirinya..hahhaa..nad la tu..waaa..ngantuk ni..tapi gagahkan diri sekejap..demi seorang sahabat blogger nak membaca entry ku..hehe..dari siang tadi nak tulis..tapi bila dah strt blogwalking sampai x ingat dunia..hahaha...rindu blogwalking..tu pun x habis lagi..nad pun taknak blog nad sepi..sebenarnya banyak je critanyer..takpe..nad cerita satu-satu ok...

alhamdulillah..nad dah menjadi tunangan orang..dah sebulan lebih..hahhaa..baru sebulan..harap-harap semuanyer dipermudahkan..walaupun pada mulanyer banyak rintangan..tapi syukur..semuanyer berjalan dengan lancar..dan berharap akan selesai dengan teratur seperti yang dirancang...masa nad bertunang nad ada jemput kawan-kawan nad...tapi hanya segelintir je yang boleh datang..its ok..sekurang-kurangnyer nad happy bila diaornag datang memeriahkan majlis..yela kang kalo tak jemput kecik ati bila kita tak bagitau kan..kawan-kawan nad yang datang ni kawan-kawan sekolah..kawan UUM dan kawan praktikal..tak lupa juga kawan-kawan sekerja. best kan..bila semua ada..hehe...

firstly..kawan sekolahku..ain..aini..dan yang depan ani..masing-masing dah berpunya..hehe..aq ngah sibuk berckp dgn bakal tunang yang sekrang dh jadi tunang aq..haha..yela tak tahan tunggu lama sangat...habis mekap cair kang..
second..my UUM friend..hanis..ni kawan terbaik..die memg seorang yang ok..die ade gak wat tempahn hantaran..aritu die nak offer buat hantaran nad..tapi nad rase better nad buat sendiri..hehe..baru puas kan..hehhee..dielah kawan tapi mesra nad..ada seorang lagi kawan UUM yang datang tapi tak sempat amik gambar dengan die..sue namanyer..korang ingat tak nad ada wat entry pasal die kawin..hehe... BACA KAT SINI



thirs..kawan praktikal nad...yang perempuan tu ok..munirah..kami panggil mun..hehe..yang laki berjalur putih tu tunang mun..happy die sanggup satang ke majlis nad...teruja..sejak habis praktikal lama dah tak jumpa..sampaila majlis ku ini..baru ku ketemu dia...tup2 dah tunang...hohoho..

mereka kawan sekerja nad..inilah dinamakan 1 kaifah 1 family..huhuu..atas sekali bertopi..john namanyer..bukan john carter..then lina..dan bawah ni namnyer kak ellia..wihuuu...thanks for coming..

antara hantaran pihak perempaun dan lelaki...yang biru ofkos perempuan..hehee....sory kalau korang jemu dengar kisahku..hohoho..tapi nad suka bercerita tentang diri nad..kepada rakan-rakan blogger..jangan risau..korang akan dijemput ke majlis ku nant..tapi jangan lupe bagi alamat..dan betul-betul confirm..sebab meja akan dibuat khas tuk korang..hehee







Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours