hai assalammualaikum..

Baju Ciptaan Sendiri - huish sekejap je dah ari ajad..sok dah ari isnin...mesti mood sgt kurang bila dah hari isnin..yela kene kerja pada yang bekerja dan kene study bagi yang sedang belajar..apa nak buat..dah rutin harian macam ni..lagi satu nad bekerja sebab nak kumpul duit untuk hari bahagia nad jugak..hehehe..pejam celik pejam celik dah 4 bulan jadi tunangan orang ni..sekejap betul masa berlalu.. masa sebelum nak tunang banyak benda nak pikir..selain barang hantaran benda yang paling penting adalah pakaian..hah time tu la duk tengok kat internet..

dan masa tu ternampak la satu page pakaian kat facebook.. nak tau apa dia..baju QAMRAA BOUTIQUE...Ya Allah..cantik sangat-sangat..memang terpegun..dan masa tu nad memang pikir nak pakai jubah moden masa hari tunang tu..dan kat qamraa boutique tu memang ada baju yang nad minat..ade warna yang and nak..siap bagitau si jejaka mafia nak beli baju tu..jejaka mafia pun tak kisah..dia pun cakap cantik.nad siap dah tanya harga kat boutique tu...tapi satu masalah je..page tu nak kita bagi ukuran kita..dan nad tak tau ukuran nad..takut tersalah bagi..

QAMRAA BOUTIQUE
 ni baju yang nad minat dekat Qamraa Boutique...dah siap dah tanya harga semua..dari atas kepala sampai ke bawah kaki..tapi tu la sebab pikir pasal ukuran dan masa yang terlalu singkat nad putuskan tak jadi tempah kat Qamraa..oohh so sadd..tapi nad pikir nikah nant nak tempah kat Qamraa..ok tak..hehhe..tak pun baju raya ke..atau baju dinner kann..leh je tempah kat Qamraa...awesome ok...jemputla singgah..

disebabkan tak jadi amik dekat Qamraa..so nad decide nak reka baju sendiri..nak serupa macam Qamraa memang la tidak..hehe..sama sikit-sikit bolehla..hehe...

nahh...ni la hasilnyer ciptaan baju sendiri...tapi tetap tempah kat kedai..hahaha..nad beli kain ela 4 meter untuk buat baju jubah tu..dan semeter untuk buat shawl halfmoon..untuk baju and tempah dekat kedai..nad beli siap2 semua sekali dengan bunga2 putih tu..tukang kedai tinggal jahit je..untuk tudung nad tempah dengan kawan nad.. suruh die buat halfmoon..dan untuk inner tudung nad beli dekat blogger athirah diyana...athirah ni ade jual gak melalui online..iaitu DIYANA BOUTIQUE nasib ada warna yang matching ngan baju sama shawl...my lucky..

oppss...klcc tu buatan sendiri..hahaha..



Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. lpas ni bleh amik tempah ler :p

    ReplyDelete
  2. mmg cntik pon jubah Nad yg tu.. Jeles k jeles.. :P

    ReplyDelete
  3. orangnya cantik...pakai apapun cantik tau...

    ReplyDelete
  4. SHARK..TEMPAH DEKAT QAMRAA..HEHE

    SHA DIRA..BLUE TU CANTIK..HEHE

    RED JAMBU..HEHE..XYAH JELES LA..RED PUN LEH BUAT..

    WIRDA..HAHA..BIASA JE KAK

    ReplyDelete
  5. Cantiklah Jubah tunang tu. Lebih kurang mcm jubah kat Qamraa je.. hehe

    ReplyDelete
  6. cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaa baju tuhhh ;)

    ReplyDelete
  7. Cantiknyaaa. Dah terberkenan pulak dengan dress macam ni. Nanti tunang nak macam ni jugak la. Hehe~

    ReplyDelete