hai assalammualaikum

ok nad akui nad jarang dah baca gosip-gosip artis ni.."yeke"..lagi-lagi bulan puasa ni..hohoho.."poyo tul dak ni"..ermm..nad sibuk bekerja..then internet hanya dpat guna dekat opis je..bila balik rumah sewa tak dapat on9 disebabkan line tak berapa bagus..so kebanyakan cerita dekat facebook nad tak banyak tau sangat..then arini macam banyak terluang nad baca blog..dan nad terjumpa kes Farid Kamil dan Diana Danielle


sebenarnya apa terjadi kat diaorang plak ni..diaorang tinggal kat amerika pun sebab ape ye??..nad baca tadi mak mertua Farid Kamil iaitu mak kepada Diana tidak merestui perkahwinan mereka..aikk terkejut plak..masa perkahwinan tu ok je nengok..takde apa-apa..pastu siap kalau nak jumpa cucu kene jumpa Farid Kamil dulu takut jadi apa-apa..konfius..apa yang terjadi sebenarnya..kalau korang nak baca lebih-lebih baca ni ada-syarat untuk ibu mertua farid kamil. pastu boleh explain apa kontroversi mereka ini..hoho..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. xleh nk comment lebih2..cuma rasa pelik sbb kalau difikir secara logik, xknlah seorang ibu sanggup nak mengapakan anak kandung n cucu kandung dia..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. aik pelik bin ajaib ni. takpelah takyah masuk campur. pandailah depa buat apa yang patut. harap2 tak betul lah cerita ni :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum yang.... shakira pun pelik pagi ni ada dengar berita ni.. hehe macam2 la dorangkan :)

    ReplyDelete
  4. salam..kak intan pon pelik..apa la masalah depa ni..harap dapat diselesaikan dengan baik...amin

    ReplyDelete
  5. Ishh tak kan la ibu mertua dia nak buat apa2 kat cucu sendiri. Tak logik =.="

    ReplyDelete