hai assalammualaikum

Tengok, Pegang Sedut - Dah lama nad ngidam, dah lama juga tak dapat. Setelah memujuk orang tersayang akhirnya dapat jugak. Sedap, nikmat dan ermmm..hahaha.Benda yang dingidam dah dapat, kegembiraan terasa. Korang taukan macam mana benda yang kita nak tapi tak dapat-dapat dan akhirnya dapat..Tajuk entry panas kali ni, panas sepanas-panasnyer..poyo je kan..apa korang pikir hah..jangan macam-macam, blog eden suci dalam debu tau. Tiada unsur-unsur porno di dalam ini. Habis kene ban nanti kan. Ni cerita bukan cerita suami isteri, bukan cerita dalam bilik..hahaa.. ini cerita pasal makanan. Bukan aku je tapi si bulat turut mengacau makanan aku itu..Makanan ape ye..ermm

Mula-mula die tengok dari jauh, bercengkerang je makanan ni..dalam hati dia. Sedap ke tidak. Si bulat ni memang kuat makan. Semua jenis makanan die melantak


Lepastu die pegang. Dia rasa keras.


Last sekali die sedutla..haha..bukan sedut pun..dia hisap-hisap. hahhaa..Lepastu die suh makciknya (nadla) sedutkan untuk dia..sebab benda tu tak keluar..Makciknyer taknak buat die ngamuk..hahaa..layankan jele..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. pergh..sedut jgn tak sedut..ain suka lauk siput sedut nih..hehehe...tauk tuh.. cover skit..ekekeke.. best2~

    ReplyDelete
  2. hahaha..tgelak2 zaza baca tahu... siput sedut kalau msak lemak cili api...fuhhh..... sini jrg nak dpt... tliurrrr lak..haha... :D

    ReplyDelete
  3. hahaha..tgelak2 zaza baca tahu... siput sedut kalau msak lemak cili api...fuhhh..... sini jrg nak dpt... tliurrrr lak..haha... :D

    ReplyDelete
  4. tak pedas ke main sedut je tu???? hahahahhaa terliur lak tgok siput sedut tu.. haishhh

    ReplyDelete
  5. Aduhai...ingat ke sedut apa td..anyway..rasa lapar plak ni...dah brapa tahun dah x makan siput sedut ni..

    ReplyDelete
  6. alahai sedapnyaa..lama tak makan..dok cari,tak pernahnya nak jumpa..

    ReplyDelete
  7. Business Phone Service If you think your organization is ready to take its efficiency and power to the next level, than there are several different elements you'll need to look for.

    ReplyDelete
  8. Hoho..
    Dh lama ni x sedut siput ni.
    Xtaw mn nk cari.
    Sdap sungguh bdk kcik tu makan.

    ReplyDelete
  9. sehingga ke saat dah jadi mak budak ni nadia, akak ko ni belum lagi terbuka nak sentuh siput sedut ni, walaupun orang sekeliling kata best...sungguh2 best ek?

    ReplyDelete
  10. ehem,, sedap je siput tu,,, mana leh dpt ni??.p yg pntg buda kecik tu comel

    ReplyDelete
  11. first tgk,sbijik mcm muka nad laa si kecik ni :D

    ReplyDelete
  12. Wahhh..leh tahan dia makan pedas ya..

    Tengok dia makan terasa nak cari siput sedut le pulak, dah lama dah tak sedut siput sedut ni..:)

    ReplyDelete
  13. meleleh tengok siput sedut tu..perrhh lama gila xmakan..huhu

    ReplyDelete
  14. Nak jgkkk sedut2 siput tu kak nadd..hehe

    ReplyDelete