hai assalammualaikum

Sidang media Secretaries Week - Event ni nad pergi disebabkan teman jejaka mafia pergi buat kerja. Pada mulanya nad pun tak tau event ni untuk apa..siap ada artis lagi, nad ingat dia nak buat konsert ke ape..then nad tengok banner baru nad tau event ape..hehe.. Event yang nad pergi ni merupakan Sidang Media Secretaries Week Launcheon yang dianjurkan oleh Qaseh Eimpien Team. Event ini akan dijalankan pada bulan April. Event ini melibatkan artis-artis seperti Jamal Abdillah, Ramli Sarip, Watie, Erry Putra, Amy Mastura, penyanyi baru Nas Adila, Aliff AF 6 dan ramai lagi.

                                
Event ini akan dijalankan pada di Bendahara Ballroom Bayou Lagoon park Resort Melaka. Event akan diadakan pada bulan April setiap hari Sabtu iaitu dari 5 April - 26 April 2014. Masa ni nad tengah dalam mood honeymoon..hehe.. Bayaran untuk masuk ke dalam adalah dari RM 180 per person sehingga ke RM 500 per person. Untuk pertanyaan lanjut bolehla layari Qaseh Eimpien Team di
Facebook : Qaseheimpienteam
Instagram : qaseheimpienteam

Antara artis yang terlibat

Ramli Sarip
                  

Jamal Abdillah 
( nad segan nak amik gambar dengan Jamal Abdillah..jadi takdela gambar tu.
                    

Watie dan Zoey 
( suami isteri ni romantik sangat..Watie tinggi, Zoey rendah mayb sebab dia pakai kasut tinggi kot.. Zoey memang kelakar )



Azza Ellite



Amy Mastura

Dialah pelakon dan penyanyi yang paling sporting. Amy MAstura memang kepala gila-gila sikit. Nampak je pakaian macam ladies api ganas ni macam nad la..hehehe..Pertama kali nad jumpa die dekat butik Azhar Sulaiman. Azhar kawan jejaka mafia, masa tu nak pilih beg untuk hantaran tunang. Then datang la Amy MAstura dekat butik dia..hehe..Tengok gaya dia jalan pergh..dasyat..haha..nad pernah cerita dekat SINI



Erry Putra
Penyanyi macam cantik dengan macam comel je. oopss dengan klon syasya solero ke..haha



Aliff AF 6 dan Nas Adila
Mula-mula nad kurang pasti sape laki ni, lepas google baru tau die penyanyi AF 6..hehee..handsome tak..



tolong promote..hehhee...siapa-siapa nak pergi, pergila ye,,
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. hamboi....cun nya dia.. :) ramai retis.. :) amy n azza cantik la.. watie pun.. :) ramli sarip..papa rcok.. ery putra omm.. semua maveles.. :) jeles i..hehehehe

    ReplyDelete
  2. artis tu dah memang la handsome dgn cantik. tuan blog ni pun berseri-seri semacam, tak sabar naik pelamin ye hehe...

    ReplyDelete