hai assalammualaikum

CPUV Nuffnang : KFC Zinger Reloaded - Alhamdulillah hari ni cek nuffnang melekat satu CPUV. Terima kasih kepada yang mengklik nad punyer iklan. Walaupun blog tak berapa hebat dan gah macam orang lain, kalau kita berusaha pasti akan mendapat habuannya..Terima kasih kepada pengunjung yang tak putus-putus singgah. 

http://www.kfc.com.my/main.php 

Set 1 ; Harga RM 9.95 
1)  Zinger Reloaded  
2) 4 Pcs Potato Sides  
3) 1 Soft Drink 

Set 2 ; Harga RM 11.85 
1) Zinger Reloaded  
2) 1 Pcs Chicken 
3) Pcs Potato Sides  
4) 1 Soft Drink

Tengok gamabr pun dah sedap je..pe lagi kalau makan..ajak jejaka mafia la hujung minggu ni....fuh marbelous2...Untuk keterangan lanjut bolehlah melayari laman KFC  ini ;  Klik Sini
dan facebook KFC pula boleh layari Di Sini
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. zinger ni favourite akak...he he he... alhamdulillah, congrats nad...

    ReplyDelete
  2. zinger berger mmg terbaek..
    dpt pulak yg lada itam tu mmg fuuhhhh:)
    x terkata..
    congrat dapat CPUV :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.

    If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

    Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

    Dan..

    90+ pemenang random dicari !

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

    :)

    ReplyDelete
  4. cpuv x dapat lagi bulan ne.
    macam mana nak penuh tabung kawen ne..haha

    ReplyDelete
  5. apa lagi.. open table ler..hehehe

    ReplyDelete