KOTAK KEDUA EPHYRA SAMPAI

in , by Nadia Johari, 10:26:00
hai assalammualaikum

Kotak Ephyra Kedua Sampai - Maafla sejak beberapa minggu ni memang sibuk sangat. Nak buat itu nak buat ini..Semua nak kene pikir..Almaklumla kalau boleh semuanyer nak dalam keadaan baik dan teratur. Sebelum ni nad ada buat entry berkenaan Ephyra kan.. Selepas tu nad cerita kelebihan produk Ephyra ni..memang terbukti berkesan..Sekarang nad cuba nak kekalkan Ephyra dalam kehidupan seharian.



Alhamdulillah kotak kedua dah sampai..terima kasih abang posmen sebab semenjak dua menjak tiga menjak ni selalau datang rumah anak johari hantar barang..hahaha..terima kasih kawan-kawan yang membantu. Jom cantik beseri bersama Ephyra..

SHARE 13 comments

Add your comment

  1. teringin nak try jugak ephyra ni..

    ReplyDelete
  2. akak baru selesai kotak kedua hari ni nad...

    ReplyDelete
  3. sha dira..try la..hehhee..sedap..

    kak farah..hehehe..kene tmbh lagi kak

    kak normi..;)

    ReplyDelete
  4. xsabar tgk akak hari ahad ni nti

    ReplyDelete
  5. hehe. nak ber-ephyra, tp tunggu duit ...

    ReplyDelete
  6. Assalammuaalaikum.. nad,

    moga nad berjaya dengan penggunaan produk ephyra.. nice. Terbukti berkesan dalam menurunkan berat badan dan wajah kekal berseri .

    mselim3

    ReplyDelete
  7. Salam Nad..
    Patut la Nad Canti...
    Perghhhhhhhhhhhh......
    Ayu gitu...

    Jentil Liberes 1 buat pengantin baru.....

    ReplyDelete
  8. ni untk kesihatan yg macam mn awak..?

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum nad, wahh bestnya. semoga terus berkesan dengan izin Allah SWT ~~~

    ReplyDelete
  10. bila la boleh start constant ngan ephyra,, nak sangat :)

    ReplyDelete
  11. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS