hai assalammualaikum

Chocolate Fountain Murah - Coklat, siapa yang tak suka coklat..semua orang suka coklat..coklat tu kan manis..sedap dan mengiurkan..hehe..Coklat diperbuat daripada biji koko (Theobroma cacao) . Ia dibuat dalam bentuk cecair, pes atau dalam blok atau digunakan sebagai bahan perisa dalam makanan manis.

Coklat umumnya diberikan sebagai hadiah atau pemberian pada hari-hari istimewa. Dengan bentuk, corak, dan rasa yang unik, coklat sering digunakan sebagai ungkapan terima kasih, simpati, hingga ke pernyataan cinta. Coklat bukan sahaja digunakan sebagai makanan , tetapi juga minuman dengan rasa yang istimewa.

Betul tak nad cakap semua orang suka coklat kann.. Coklat ni boleh dibuat dalam apa cara sekalipun pasti orang akan cari..Pernah tak korang terpikir masa majlis, tidak kira majlis kawin, majlis birthday dan seangkatannya nak ada CANDY BUFFET untuk para tetamu..melihat kanak-kanak ceria bila melihat makanan yang mereka suka..ni nad nak perkenalkan Chocolate Fountain yang sangat murah..Sekarang Chocolate Fountain mula digemari oleh semua orang..sebab apa..cuba korang tengok coklat yang mengalir deras seperti air terjun turun mencurah-curah..pergh..ko rasa nak jilat je coklat tu kan..hahaa..bila tengok pertama kali terasa jakun sekejap sebab terpikir macam mana coklat tu mengalir..hahaa..itulah nad..hahaha..ko tengok bukan budak-budak je suka tapi orang dewasa gak...

Masa nad kawin, nad memang nak tempah chocolate fountain ni untuk para tetamu..bukan tetamu je..sebenarnya untuk nad jugak..hahhaa..sebab apa..sebab nad ni penggemar strawberry coklat..
Nad mula suka strawberry coklat ni sejak makan dekat UUM dulu..disebabkan mahal nad makan sikit je..jadi untuk meghilangkan rasa yang terpendam ni masa ni la nad akan makan habis-habisan..Chocolate Fountain ni nad tempah dengan kawan blogger nad sendiri..ni la bestnya ade kawan blogger..setiap kawan blogger mesti ada bisnes masing-masing..so senangla kan..owner Ieda Baharum..Jadi nad dah pesan dengan ieda.."Janga lupe bubuh strawberry coklat bebanyak dekat meja pengantin tau "..kalau boleh strawberry aku nak ngap semua..hahaa..sebab nad tau makanan tu akan habis...kihkihkih...Ieda mendengar arahan ku..kihkihkih...

 Meh nad nak tunjukkan pakej yang ada untuk korang pilij mana yang sesuai untuk mjlis korang dengan bajet yang korang ado.. Chocolate Fountain di atas mempunyai pakej yang tersendiri dengan harga tersendiri..kau tengok nama-nama pakej dia..unik tak unik...

 Selain itu, ieda juga ada buat servis lain untuk pelanggan dia..time ni baru la nad dapat merasa air terjun coklat tu..tapi air terjun coklat tu hampir habis..kan wa dah cakap dia akan habis dengan cepat...huhuhu...

Inila Chocolate Fountain nad punya..tema nad masa tu ialah warna biru..semestinya decoration yang perlu dibuat mengikut tema pengantin..cantik dan kemas je..maaf ieda tempat sangat kecik..tapi laku jugakkk..alhamdulillah...

Hah ni la owner yang kiut miut ni..Ieda Baharum..dia datang dengan suami dia..sampai jugak la kau ieda ke rumah cek..hheee..thanks sayang for this Chocolate Fountain yang awesome ni...ni details kalau korang nak Chocolate Fountain die..die ade sewa mesin sekali..so korang pun boleh sewa mesin jugak..hhee

Whatssup : 012 - 2334792 Eida
Email : sheloveschocolate29@gmail.com
Area : KL,Selangor,Putrajaya,Seremban & IPOH (new)

Heiii...korang apa lagi..cepatla order dengan dia untuk Candy Buffet ok...memnag terlajak larisss..ehh silap..memang terbaikkkkkkkkkk...ok pengantin lelaki sangat dengki kat belakag tu...rindu time bersanding..kihkihkih






Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Ena ada cuba haritu, memang sedap yang amat sangat chocolatenyaaa. Rasa menyesal ambil sedikit haritu. Memang terbaik kak Eida punya chocolate fountain

    ReplyDelete
  2. Kan..memang sedappp...dpt sikit jugak

    ReplyDelete
  3. sedih.... tak dapat nak rasa sebab lambat

    ReplyDelete
  4. sedapnya lahai..
    nadia dh kawin ye.. tahniah :)

    ReplyDelete