hai assalammualaikum



CPC Nuffnang Berjalan Juga - Tengah berusaha untuk mengeluarkan duit dari nuffnang..cepatla berkembang..korang yang baik hati klik ok..hehee..terima kasih..huisshh sejak jadi isteri ni banyak pulak tanggungjawabnya..kuikukui..jadi dahulukan suami dulu..kemas umah dulu..dah stetl barula tengok blog..banyak benda nak beli untuk susun atur rumah ni bagi nampak kemas dan cantik..banyak dah survey dekat google..excited habis..hehehe...klik jangan tak klik.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. mudah mudahan cepat lah kembangnya. hihi :) klik2

    ReplyDelete
  2. Akak harapkan cpc je nie dik
    Cpuv memang tak lekat huhu

    ReplyDelete
  3. wahhh. syok laaa. hihi. semoga cepat cepat bertambah. :)

    ReplyDelete
  4. sy klik iklan yg ada...wah bagus2 kena layan suami dulu....blog jd no2 la lepas ni..

    Entri terkini MINDAKABUR : Anak Kecil Terpisah Daripada Ibu Bapa Semasa Konsert Berlangsung

    ReplyDelete
  5. Nanti duit banyak boleh belanja uncle eh?

    hehe

    ReplyDelete
  6. Amin!!! Wahhhh! Ena tak cek pun lagi berapa duit Nuffnang ena sekarang ni. XD Tapi lepas cashout yg pertama kali dlu, slow je naik

    ReplyDelete
  7. nuffnan, x pnah berjasa ngn kita pun. wuwuwu

    ReplyDelete
  8. Wahhh hehe semoga murah rezeki je selalu kak Nadia. Bestnyaaa nak decorate decorate rumah wuu best!

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum... nadia,

    Terbaik. moga nuffnang sayang dengan blog nie.. dan moga nadia bahagia disamping suami. Insaallah.

    mselim3

    ReplyDelete
  10. salam singgah. alhamdulillah. best tu berkembang duit. hehehe. terasa kenikmatan berblogging :)

    ReplyDelete
  11. nak dekat raya nih , kenalah susun atur umah tu bagi lagi cantik ... mr . nuffnang pemalu lah ... heh heh

    ReplyDelete
  12. Mudah2 an nuff akn sentiasa masyuk.. Kta dh kawin pun terpaksa ketepikan blog demi suami.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, CPC ramai yang klik sikit2 lama2 jadi banyak jugakkan...

    ReplyDelete