hai assalammualaikum

Kuala Lumpur International Hijab Fair 2014 (KLIHF) Di PWTC - Pada Ahad semalam nad pergi ke PWTC untuk melihat pameran perdagangan fesyen Islam Hijabistas yang begitu meriah dengan jualan yang murah-murah. Banyak booth yang dibuka pada hari itu dan bermacam-macam rekaan tudung,shawl dan baju mslimah yang dipamerkan. Pelbagai  industri, pengilang, pemborong, pengimport, pengeksport dan peruncit benang, kain, mesin, aksesori, barang kemas, studio reka bentuk dan rumah-rumah dari negara yang berbeza datang memeriahkan event tersebut.


Memang superb meriah masa nad pergi..dahla last day..ofkos la ramai sangat orang der..penuh oiitt..kesian en jejaka mafia kene turut serta..hehhee..mestila die kan my darling tercinta yang sayangkan isteri..kihkihkih. Masa datang tu bukan main masuk je ok tapi kene daftar dulu. Pergi registration dan isi borang. 

 Lepas tu bagi form kat die dan die bagi pelekat KLIHF dan tampal dekat mana-mana kau rasa guard dekat pintu masuk event tu nampak pelekat tu. Daftar dengan bayaran RM 1 seorang.


Sedia untuk nad menyerang..hahaa..rambang mata u alss..banyak sangat shawl, tudung yang ditunjukkan..pening-pening nak pilih..hahaa..padahal datang sini motif satu je oii..nak beli syampu sayla..tapi bila dah nampak macam ni..alahaii..tergugat iman ku..macam ni la perempuan..lahaiiii..dah pusing-pusing nampak pulak shawl yang lawa..biru pulak tu..aummm..ape lagi..gatai tangan la beli..hikhikhik

 then pusing-pusing lagi la sampai nad puas..tengah jalan-jalan nampak pulak booth suruh selfie..haha..ape lagi..aku selfie la..untuk kenangan la katakan..

 Oh mission datang sini nak cari syampu shayla..pusing-pusing la lagi..sambil mata memerhati sekeliling tapi dalam hati cukup nad cukuppp..tahan nafsu..hahaa..dan akhirnya tempat yang dituju pun sampaii..akhirnya shampu yang aku nak dah ade..ape lagi grab la. 

 Nad amik yang kelemumur punyer sebab rambut nad gatal-gatal then ade kelemumur, lagi satu nad amik shampoo kurangkan rambut gugur. Rambut nad ni mesti banyak gugur kalau dah gatal. sayangnya mase ni takde perapi so nad beli penyegar dia..okla..tercapaila matlamat nak beli kan..kebaikan shampoo ni nanti nad buat entry lain ok.


Selesai sudah misi di Kuala Lumpur International Hijab Fair di PWTC ni..ade jumpe ustazah Prof Muhaya tapi ramai sangat orang nak bergambar tak jadi la den...amik gambar dengan simbol ni pun ok..hehe

Puas la jugak...hehee

Barang yang nad dapat grab masa dekat Kuala Lumpur International Hijab Fair tu..hehee..tuga jenis item.. shawl warna peberet, shampoo safi shayla dan inner cotton..yippi..



Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Wahh bestnyaaaa. Ena ni kalau pergi ni, sure borong habis ni. Suka kumpul tudung! hehehe

    ReplyDelete
  2. Bestnya..mak saya pegi sana borong sakan..

    ReplyDelete
  3. waduh bestnya.iman nk g tapi koje.kalau dia buat kat putrajaya dekat sikit..iman klik iklan

    ReplyDelete
  4. fuh! seronok tengok nad shopping sakan kat situ. Yang tak seronoknya, anim takda kat situ! hehehe

    ReplyDelete
  5. fuyooo bnyk nyeee diek borong.

    ReplyDelete
  6. sakan org tu berjalan. haha!
    anyway lama gilozzz xsinggah blog mrs rockerzzz ni ha. hehe

    ReplyDelete
  7. teringin nak p.. tapi tengah exam

    ReplyDelete
  8. tak sempat nak pergi hijab fair ni....

    ReplyDelete
  9. bestnya!!!!!!!!! alaaa,, nak gi gak,, nak tambah koleksi inner cotton tu,, waiting for the review on syampoo shayla,, tak sabar,, nak guna gak,, :D

    ReplyDelete
  10. banyak rembat inner cotton tu
    best tak guna syampoo safi kayla tu nad?

    ReplyDelete