hai assalammualaikum

Kad Raya Daripada Blogger - Masih ada lagi tradisi hantar kad raya. Kalau dulu masa sekolah, nad rajinla bagi kad raya korang sebab tengok banyak kad raya dekat pasaraya yang dijual. Cantik semuanya. Siap tulis lagi " Pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas"..hahaa..kita pun nak kad raya gak..hehe.. Lepas tu zaman teknologi..orang mula hantar ucapan raya guna massage iaitu SMS. Sekarang blogger buat balik bagi kad raya.. sweet-sweet jw kad raya diaorang. Sekarang dah boleh edit sendiri tinggal print je. Hebat dunia sekarang.

Alamak dah habis raya erk..dah sebulan ke..dah nak habis baru nak tunjuk kad raya ni ha..hehee..nak buat macam mana..nunggu kad raya korang ni ha..rasa macam dah takda kad raya je kan, baru nak update..hehee..maaf ye kawan-kawan..apa pun kad raya korang dah selamat sampai ke tuannya..terima kasih ye..Kad raya semua  yang nad dapat lawa-lawa dan cun. Tunggu tahun depan la nad buat kad raya..hehee..

Meh kita tengok kad raya siapa tu ye.


Blogger Aina Roseberry. Blogger yang suka warna pink. sangat tinggi orangnya..hahaa..Meh lawat blog dia www.ladyainaa.com



Blogger Khairil Mazri, seorang blogger yang berjiwa besar. Belum berkesempatan nak jumpa dia lagi. Lawat blog dia www.khairilmazri.com



Blogger Zaza Iman. Blogger sweet, cantik. Blog serng bertukar warna..hahaha..Masa mula-mula kenal dia peramah je, suara lembut je. Zaza ada buat printing, designing dan seangkatan dengannya. Kalau nak order leh lawat blog dia www.zazazehra.com


Blogger Mawar Biru. Alolololo muka comey, putih macam chinese tapi die bukan chinese..hehe..Pandai banyak bahasa..hahaa..bahasa jawa boleh, chinese boleh dan macam-macam lagi..hehe... meh datang blog dia http://therylisanurulain.blogspot.com/



Blogger Tya salmid. Dah lama kenai budak ni sampai gelar dia cinonet..hehe..jangan marah dik non..gurau je..Peramah, banyak cakap..hahaha..meh lawat blog dia, www.tyasalmid.com 
 Tya ni seorang pembaca novel yang tegar, tapi dia nak jual separuh novel dia dengan harga yang murah. Jadi penggemar novel boleh pergi ke Instagram dia http://instagram.com/tiasalmidnovelis 




Akhir sekali, blogger Afzalsuaksuki. Tak tau nak describe dia macam mana sebab baru kenal..hehee..dengan tak malunya nad mintak kad raya dia. akhirnya sampai jugak..meh lawat blog dia www.afzalsukasuki.blogspot.com

Terima kasih korang bagi kad raya.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. untungnye ade blogger bg kad raya.
    saya punye x dpt satu pun..hahah

    ReplyDelete
  2. banyak dpt kad raya..bestnya,boleh simpan buat kenangan kan.. hehe

    ReplyDelete
  3. kad raya shida mana ye? huhuuu...mesti nad xdpt kan..mna posmen letak akd shida..

    ReplyDelete
  4. Huhuhu...sedihnya, satu pun sis tak dapat..:(

    ReplyDelete