hai assalammualaikum

Nuffnang Buat Open House Raya - Korang ada dapat email daripada nuffnang. Nad baru dapat info ni daripada my sister blogger liz. Almaklumla dekat kampung line tak berapa elok sangat, ni pun pinjam broadband abang nad..hehee.. Kene pinjam sebab ada kerja perlu disetelkan..Banyak dah pending ni, sebab demam. Nuffnang selalu je buat event kan, tapi nad banyak tak dapat join event nuffnang. Tapi kali ni nad nak cubala. Korang jom cuba sekalai, mana tau dapat jumpa korang dekat sana kan.

Email daripada Nuffnang

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin kepada para Nuffnanger!
Harap anda semua sihat, ceria dan bahagia! :)
Sempena bulan Syawal ini, we would like to invite you to come join us at the #NNRaya Open House 2014 for some makan, minum, laughter and games with our Nuffies! Feel free to ajak fellow bloggers yang lain to meet up during the event and to have some fun bersama-sama!

Details for the event are:
#NNRaya Open House 2014
Date: 23 August 2014 (Saturday)
Time: 3pm – 8pm
Place: Wanaka the Bungalow, Damansara Heights

Join us for the fun activities supported by our official partners Ambi Pur and U Mobile.
Masak-masak session, Congkak & Batu Seremban challenge, Ambi Pur Snap & Win, U Mobile Call to Win, WOW Photobooths and more… Come ready with your cameras because there will be different exciting activities waiting for you guys!
The #NNRaya Open House 2014 is an invite-only event and we will be giving out 120 pairs of exclusive invites to you awesome Nuffnangers.


 Share our Instagram poster on your Instagram and include in your caption “Mari Beraya ke Rumah Terbuka Aidilfitri Nuffnang!” Tell us why you would like to join us. Remember to tag us @Nuffnang and include the hashtag #NNRaya.

Apa lagi jom share ler..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Akak ada dapat juga email tu dik. Tapi memang tak dapat nak join. Jauh sangat. InsyaAllah nanti ada masa dan waktu yang sesuai cik akak pasti join juga..hihi

    ReplyDelete
  2. Ingatkan semua orang boleh pergi. Hehe. Kena ada tiket rupanya.

    ReplyDelete
  3. Dpt gak...igtkan juz boleh pergi je..rupe2nye ada gak syarat nye...cam malas je...hehe

    ReplyDelete
  4. Dapat gak.. tgh fikir lagi nak join ke tak.. kalau nnt nak join baru nak share.. :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya..saja ja mai jalan pagi2 ni. Mai dari Blog MiaLiana ;-)

    ReplyDelete
  6. dapat jugak info tu, tapi jauh nk pergi.. hehehe

    saya singgah sini dari blog mialiana.. :)
    done follow sini.. #579

    jemput singgah : Hikayat Budak Pening

    ReplyDelete
  7. BBL dah submit entry di ig kalu ada rezeki ada la terpacak kat sana nanti.

    ReplyDelete