hai assalammualaiku

CPUV Nuffnang : RMK Autumn Winter 2014 Collection & RWG - Ice age adventure - ohuiiiii....arini ingat nak buat entry yang tersadaiii tapi tetiba mood tu larii..uhuiii...dah die nak larinad kejar balikk...sambil amik earphone, buka laptop, buka youtube, pasang lagu kuat-kuat..yess..mood datang balik..sebab dulu nad buat macam ni la masa study..hahaha...lama giler tak buat..hahaa..seklali modd datang tengok la nuffnang sekejap..alhamdulillah..ade dua CPUV melekat..terima kasih nuffnang...Terima kasih juga kepada pihak pengiklan yang sudi memilih blog nad untuk beriklan.

RMK Autumn Winter 2014 Collection


Tengok gambar mesti dah tau kan... RMK Autumn Winter 2014 Collection ialah barang mekap.. Khas untuk wanita yang suka bermakeup,..hehee.. nak tau lebih lanjut boleh tengok SINI.


RWG - Ice Age Adventure


 Resorts World Genting dengan bangganya mempersembahkan Ice Age Adventure ini September 2014!.. Boleh lihat dengan lebih lanjut di Facebook : Resort World Genting
  

Manny, Ellie, Sid, Diego Scrat dan akan membawa anda pada pengembaraan ICE-traordinary yang mempunyai banyak permainan yang sesuai untuk kanak-kanak. Korang juga boleh amik gambar..jangan lepaskan peluang.. nak tau lebih lanjut boleh ke SINI



Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours