hai assalammualaikum

Minyak Wangi Murah Di The Perfume Story - Pemakaian minyak wangi tidak kira lelaki atau perempuan merupakan salah satu cara untuk memberi keyakinan kepada diri, tampil bebas dan bergaya...dah kalau busuk sape yang nak dekat kan..jadi kite perlu sentiasa wangi dan ceria..ehhee.. Pemilihan minyak wangi yang betul dapat mengambarkan personaliti seseorang.. Tapi sekarang bukan manusia je nak wangi, rumah, kereta, dalam almari pun nak kene wangi juga. Hah sinilah jawapannyan.. The Perfume Story mempunyai pelbagai minyak wangi yang mempunyai bau-bauan yang menyenangkan.

Ade empat item minyak wangi yang berlainan bau yang nad terima.

1) Body Perfume for Men Inspired by 1 Million Paco Robanne


Ececeh.. encik abang kitaa..posing bergaya..anak gadis tengok pun meleleh..wakakaka... Minyak wangi ni khas untuk lelaki. Kadang-kadang kalau tersalah pilih minyak wangi, bau yang kuat akan menusukhidung, tapi tidak bagi minyak wangi Body Perfume For Men Inspired by 1 Million Paco Robanne ni, bauan nya sangat sedap..nad suka dengan bau die ni. Sekali sembur dekat suami,sekali tu nad nak rapat je dengan dia..haaha..sedapp bau die..serius..nad dah tak bersin bila bau minyak wangi ni.. botol die pun comel..nama botol pun dah glamer kau...hhahaa..Mau tak macam retis bila suami pakai..

2) Body Perfume For Women Inspired By Britney's Midnight Fantasy


Berfantasy sangat nak macam Britney spear..hahaha...kepoyoan di situ. Bau minyak wangi ni sangat lembut. Memang sesuai la dengan perempuan yang tak suka bau kuat dan ringan. Baunya like some fruity dan floral gitu. Yang paling bestnya, bau minyak wangi ni lembut je..dan tak memeningkan. 




Kalau sebelum ni nad nak bau lama-lama pun dah pening, tapi yang ni makin dekat makin sedap je..terus berfantasy..hehhee.. sesuai untuk semua golongan wanita dan boleh dipakai dari siang sampai ke malam. Macam nad pakai, nad pakai siang dalam pukul 4, sebab nak pergi ke satu event, then baunya sampai balik nak tido..hahaha..see..lena tidurku dengan bauan yang sedap ni..hhee

3) Air Freshener lavender




Hah ni la salah satu perfume yang nad letak dekat dalam kereta..Almaklumla lelaki nad kuat merokok, walaupun dia buka tingkap masamerokok tapi bau rokok tu still melekat dekat dalam kereta. Air Freshener lavender ni nad letak dalam kereta.tiada lagi bau asap rokok.. Bau lavender ni memang menyenangkan..kebanyakn orang memang suka bau lavender kan. Lavender merupakan bunga yang berwarna ungu yang mempunyai bauan yang lembut dan santai..Sekali aircond dibuka..sekali tu bauan die menular ke seluruh kereta..hehe

4) Air Freshener Sakura




Ni pertama kali gune minyak wangi Sakura..kenapa pilih sakura sebab tengok email nad..haha..terselit sakura tu..nak jugak bau sakura macam mana kann... Memang sedap bau die..memang sesuai untuk rumah ku ni.. Gantung je dekat mana-mana dah bau..

Cara menggunakan Air Freshener

Penutup kayu berfungsi menyerap minyak wangi dan menyebarkan bau di sekitar alam sekitar. Buka penutup kayu dan keluarkan penyumbat yang ade di dalam ( warna putih tu). Tutup balik penutup. Terbalikkan botol selama 2 saat sehinnga minyak wangi disemai sepenuhnya..senang je kannn

Terdapat 4 jenis wangian Body Perfume For Men & Women dan 22 jenis wangian untuk Air Freshener. Harga-harganya seperti berikut :-



Body Perfume 10ml - RM 15.00

Body Perfume 30ml - RM 30.00

Air Freshener 8ml - RM 10.00


Kelebihan The Perfume Story
- Botol yang kecil dan mudah di bawa kemana2
- Wangian yang lembut, tidak memeningkan dan tidak keras
- Air Freshener tahan sehingga sebulan 
- 100% berkualiti

ADE BERITA GEMBIRAAA!!! PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!!

- Promosi ini bermula 1 Oktober hingga 15 Oktober 2014
- Setiap pembelian 1 botol Body Perfume For Men & 1 botol Body Perfume For Women 30ml = RM 60.00  FREE 2 botol Air Freshener (boleh pilih jenis wangian dan exclude postage)

* jimat RM 20.00


Sesiapa yang berminat boleh layari:
Instagram/ Twitter : The Perfume Story
Contact/SMS/Whatssapp
011-32544510 ( Pejabat Urusan)
017-2049259 ( Bella)
018-3163846 ( Thaaqhib)
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. perfume, hehehe. aima tak suka beli tapi semuanya suami yang hadiahkan. Tapi sejak mengandung ni minyak wangi pun tetap busukjugak. hidung ni sensitif sgt dgn bau-bauan.hehehe,
    Tapi suami suka sgt dgn perfume2 camni =)

    ReplyDelete
  2. Mana nak beli..hahaha..lelaju je tanya kan..hihi

    ReplyDelete
  3. Akif imtiyaz..akk beli cepatt..serius bau die wangi

    Baby comel..hehe..biasalah ngandung kan

    Nao mei..ade tu tertulis dekat bawah mana nak bali.facebook ade..whatssup pun ade

    ReplyDelete
  4. saya pon slalu guna lavender... Sedap baunya

    ReplyDelete
  5. nad kenyit mata je kat suami suruh sponser setiap bulan :P

    ReplyDelete
  6. nad.. sama la kita..
    kita pun amik sakura dan lavender..
    aish.. macam janji pulakkan..

    ReplyDelete