Articles by "Advertorial"
Showing posts with label Advertorial. Show all posts
hai assalammualaikum


Bio-Gold 24k Radiance Cleanser Dan Bio-Gold Water

Bio Gold 24k Menghilangkan Kedutan,Meremajakn Kulit - Haritu nad ada terima kejutan daripada Bio Essence iaitu Bio-Gold Radiance Cleanser dan Bio-Gold Water. Tak sangka, nad dapat cuba produk yang memang dikenali dan popular ni yang boleh membantu melawan penuaan dan kedutan. Nad percaya ramai pembaca nad pernah dengar perkara-perkara hebat tentang Bio-Essence sebelum ini.



Bila tengok produk, seperti ada emas di dalamnya. Emas? Keremajaan? Glowing? Sangat menarik bukan. Emas bukan sekadar perhiasan sahaja sekarang malah emas boleh buat muka kita cantik. Ni yang buat keterujaan nam mencuba Bio Gold 24k ni. Siapa tak mahu tepek emas kat muka. Nad baca, ramai cakap best pakai Bio-Gold ni. Nad dah pun cuba selama seminggu, memang best. Wangi je bau dia.


Dirumuskan dengan Bio Energy Complex ™,24K Bio-Gold Formula yang mengubah keupayaan kulit untuk membaiki, memperbaharui, dan mengisi semula dirinya. Dengan meningkatkan pengambilan oksigen, ia membantu kulit menghirup sel yang berubah dari keadaan yang tidak aktif ke keadaan bertenaga. Meningkatkan penyerapan bahan bio yang berharga untuk menjadikan kulit anda lebih sihat, lebih berseri dan cantik.

Ia juga merangsang pengeluaran kolagen dan elastin yang sudah ada di kulit, dan meningkatkan serat kolagen untuk sentiasa menjaga kulit dan nampak muda selalu.


Bio-Gold 24k Radiance Cleanser

Pencuci muka Bio-Gold 24k Radiance Cleanser menyegarkan dan menghidrat kulit dengan buih halus dan wangi. Pencuci ni memberikan kulit jadi lembut dan bersih.



Bila nad pakai, muka jadi lembap je. Dengan sabun yang mengandungi emas, banyak buih, sangat wangi. Muka jadi segar dan terhidrat tanpa mengelupas atau menyakitkan. Dengan harta anti oksidan untuk menahan tanda-tanda penuaan, meningkatkan keanjalan dan ketajaman kulit.


Bio-Gold Water

Bio-Gold Water , produk ini seperti serum. Ia mengandungi sejumlah besar serpihan emas tulen sehingga 98%, yang sangat berkesan untuk meningkatkan kadar metabolisme kulit dan merangsang pembaharuan sel serta meresap ke dalam kulit dengan cepat. Bukan itu sahaja, malah ianya membantu melawan sinaran UV berbahaya serta memberikan nutrisi yang mencukupi pada kulit.



Bio-Gold Water ni tidak melekit dan seperti air. Sapukan dua kali sehari, pagi dan malam selepas mencuci muka. Tuang sedikit sahaja dan sapu ke seluruh wajah.

Kelebihan Bio-Gold Water
- Mengetatkan liang-liang yang diperbesarkan untuk tekstur halus yang licin
- Meningkatkan keanjalan kulit untuk mengelakkan kendur.
- Memadamkan kulit sehingga menentang kedut dan garis halus
- Mengawal kelembapan dan sebum seimbang, menjadikan kulit lebih licin dan Sihat
- Memulihkan kulit yang berseri secara semula jadi

Best sangat pakai Bio-Gold 24k ni. Dengan semua gabungan ini, mencapai kulit impian anda yang sempurna tidak sukar sama sekali! Sangat sangat penting untuk menggunakan perawatan wajah yang mengandung Antiaging untuk menghilangkan kedutan diah muka. Lagu nad dah menjangkau ke 30 series ni, memang kena jaga dah.

Rangkaian Bio Essence iaitu Bio-Gold 24K Gold Radiance Cleanser dan Bio-Gold Gold Water boleh di dapati di semua pasaraya terkemuka, farmasi Guardian, Watson's dan platform online shopping seperti Lazada.

Untuk maklumat selanjutnya mengenai BIO ESSENCE 24K GOLD, sila layari : http://bio-essence.com.my/

hai assalammualaikum


Lovera Glow Mist

Lovera Glow Mist, Rahsia Muka Segar Dan cantik - Makin lama, makin suka dengan produk Lovera ni. Lagi satu produk Lovera yang nad guna, Lovera Glow Mist. Dah lama nad pakai, sebab muka nad jenis kering dan berjerawat. Jadi nak nampak muka segar selalu, nad sembur je dengan Lovera Glow Mist ni.

Lagi sekarang tengah berpantang, taknak muka macam mak nenek, nad sembur Glow Mist ni supaya muka sentiasa nampak berseri. Lovera Glow Mist ni kira macam vitamin air untuk muka. Ingat badan je perlukan vitamin..huhu..


Lovera Glow Mist ni jenis sembur, jadi mudah sangat nak gunakannya. Sembur, sembur je dengan muka. Nad akan sembur dekat bahagian muka siang dan malam. Baunya wangi sangat-sangat, sebab bahan yang digunakan ialah Rosa Damasecena Water, sebab tu bau rose. Selain itu ada Aloe extract dan Hyaluronic yang bagus untuk kulit wajah.



Nad sembur Glow Mist ni, muka nad lembap selalu je, yela kulit kering, jadi pakai Glow mist ni kulit dah tak kering. Muka pun segar dan sejuk je. Suka pegang muka sekarang ni ha..hehehe. 


Kebaikan Lovera Glow Mist

Selain itu, kebaikan Lovera Glow Mist ni membekalkan vitamin untuk kulit muka supaya sentiasa sihat dan cantik, menghilangkan jerawat, anti-penuaan, membunuh kuman di kulit muka dan glowkan muka serta merta.


Kesan serta merta: 
- Kulit akan menjadi lembab & segar
- Kulit akan jadi glowing
- Makeup tahan lebih lama
- Jerawat kurang
- Kulit gatal-gatal,renyam makin lega
- Kulit terus tak kering/mengelupas

Kesan jangka masa panjang
- Kulit makin anjal
- Tekstur kulit makin elok
- Pori - pori makin kecil
- Anti-penuaan. Kulit sentiasa muda dan lambat kedut atau ada garisan halus


Digunakan sebagai Makeup Spray

Kalau korang nak tau, Lovera Glow Mist boleh digunakan sebelum makeup. Glow Mist dapat buat makeup tahan lama. Sembur Glow Mist seblum pakai makeup, lepas selesai makeup pun boleh sembur lagi. Muka nampak lebih glowing gitu. Makeup pun jadi cantik.

Lovera Glow Mist ni boleh digunakan pelbagai cara, sebagai facial mist, toner dan makeup setting spray.

Jadi nad syorkan la, korang nak pilih facial mist, piliha Lovera Glow Mist ni. Memang best..Selamat digunakan dan tiada chemical merbahaya yang boleh menghakis & membahayakan kulit. Dengan bau yang wangi dan segar, dapat menenangkan fikiran. Sangat multipurpose tau dan tahan lama.

Lovera Glow Mist dalam bentuk botol kecik yang boleh di bawa kemana sahaja di dalam bag. Boleh di gunakan setiap masa tanpa risau tentang merosakkan kulit. Dengan cuaca dekat luar yang panas, sembur je Glow Mist ni.

Rasa berminat nak beli atau nak tengok testimoni, bolehla layari

hai assalammualaikum

Whitenin BB Dirnk Dan Pimple Away Dari Kitsui

Kitsui Whitenin BB Drink Dan Pimple Away

Kitsui Untuk Putih Kulit dan Bebas Jerawat - Dah lama nad tau pasal produk Kitsui ni, sebab nampak ada beberapa kawan nad yang ambil supplement Kitsui ni. Mungkin ada juga yang jarang nampak atau dengar produk Kitsui ni. Takpe, meh nad kenalkan korang dengan Kitsui ni. Nad pun tengah amalkan minuman Kitsui ni. Sebenarnya Kitsui dah lama ditubuhkan sejak 1996 lagi, dan produk dia bukan satu jenis je, tapi banyak jenis kau..fuh. Ikut korang ada masalah apa, macam nad, masalah jerawat, bekas jerawat dan pori besar, dalam masa sama nak putihkan kulit. Jadi nad pilih Whitenin BB Drink dan Pimple Away Drink.

Macam nad kata, Kitsui ada banyak jenis..ada untuk detox, kuruskan badan,whitening, besarkan payudara, buang lemak, selesaikan masalah jerawat dan banyak lagi la. Nad terpengaruh pun sebab tengok testimoni kawan-kawan dan pengguna-pengguna di facebook dan instagram yang positif-positif belaka. Tengah mengandung ni, paham-paham jela, wajah kusam dengan tak cukup tidur, jadi nak kembalikan wajah yang cantik mulus, bebas dari jerawat. Mengandung kali ni, memang nak cantik je, taknak macam sebelum ni, nampak selekeh je..hahaa. Nad dah amalkan dari minggu lepas lagi. Memang best sangat, dan dah nampak sikit perubahan dekat wajah nad.

Apa kelebihan Whitenin BB Drink dan Pimple Away Drink dari KItsui ni?
Meh nad terangkan satu-satu produk, dan kelebihan dia. Untuk korang juga yang nak wajah cerah, putih, gebu gebas, pada masa yang sama bebas daripada jerawat. Kedua-dua ni memang sesuai untuk mereka yang ada masalah teruk dengan jerawat.

Kelebihan Whitenin BB Drink

Whitenin BB Drink

Kalau sebut white, mesti fikir nak putih je kan, tapi sebenarnya ia adalah penyelesaian bagi masalah kulit, masalah jeragat, bintik-bintik hitam dan kusam. Dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi seperti Alpha lipoid Asid, Ekstrak Campuran Beri, Ceri Acerola dan Ekstrak Oren. Nampak tak bahan-bahan dia, memang bagus dan elok untuk kulit kita.

KELEBIHAN WHITENIN B.B

- Mencerah & memutihkan seluruh wajah
- Menghalang pembentukan blackhead & whitehead
- Membantu mengurangkan jerawat muka dan badan.
- Mengawal minyak berlebihan di muka.
- Menaikkan seri wajah.
- Mencerahkan mata.
- Menghalang penghasilan melanin kulit.
- Memutihkan kulit menjadi putih pink & gebu
- Menutup liang pori muk.a
- Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1-2 minggu.

Ia didatangkan dengan saiz pembungkusan 15 paket x 10 gm. Jadi memang mudah nak ambil. Hanya tambah 1 paket (10 gram) untuk 150ml air suam atau air biasa. Goncang dan minum dengan segera. Ambil supplement, mestilah kena minum air masak yang secukupnya untuk hasil yang terbaik. Korang boleh ikut , nak ambil satu paket atau dua paket sehari. Macam nad, nad ambil whitenin ni belah pagi semasa perut kosong.

Whitenin BB drink Berwarna oren

Nampak tak rupa Whitenin BB drink. Warna oren kan. Rasanya seperti oren dan manis.

Pimple Away Drink

Tadi nad dah cerita berkenaan Whitenin BB Drink, sekarang pulak Pimple Away dari Kitsui ni. Ia adalah untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat, masalah otot, masalah jeragat, bintik-bintik hitam dan kusam. Jadi korang yang ada masalah jerawat yang teruk, boleh cuba ambil Pimple Away ni.

Pimple Away Drink

KELEBIHAN PIMPLE AWAY

- Mengecilkan ruang pori.
- Mencegah dan menghilangkan jerawat.
- Membaiki strukur kulit ( hilang parut ).
- Mengatasi masalah kulit berminyak.
- Mengatasi kulit berjerawat bengkak dan bernanah.
- Menghilangkan ‘blackheads & whitehead’ di muka.
- Mengurangkan kemerahan kesan dari keradangan.

Bahan kandungan dia adalah  Alpha Lipoic, Tricalcium Phosphate, Vitamin C+, dan Non Dairy Creamer. Dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi dengan saiz pembungkusan 15 paket x 10 gm.

Satu sachet sehari

Cara minum hanya tambah 1 paket (15 gram) dalam 150ml air suam atau air biasa. Goncang dan minum dengan segera. Minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk hasil yang terbaik. Ambil 1 paket sehari, sebaik-baiknya sebelum tidur. Goncang sebelum minum. Nad ambil Pimple Away ni sebelum tidur. Warna air ni warna putih macam air barli.

Pengambilan air yang dicadangkan untuk produk Kitsui:
- Boleh bancuhkan/goncangkan dalam air suam atau air biasa.
- Boleh juga bancuhkan/goncangkan dalam air sejuk tetapi perlu pastikan betul-betul larut dulu sebelum minum.
- Elakkan pengambilan dengan air panas

Wajah cerah berseri dan jerawat tak ada

Kalau rujuk pada kotak, result boleh dapat dalam masa 7 hari. Tapi tindakbalas badan seseorang adalah berbeza. ada yang cepat cerah dan ada yang lambat. Yang penting kena konsisten. Perubahan nad, muka memang makin berseri dan jerawat pun jarang dah ada.

Bahan semulajadi 

Semua produk Kitsui adalah dari bahan semulajadi, menawarkan pelbagai jenis ekstrak yang berkualiti dari seluruh dunia. Produk Kitsui bertujuan untuk menawarkan produk kesihatan semulajadi yang selamat dan berkesan dan mempunyai kelulusan GMP. Kitsui boleh diambil oleh wanita dan lelaki. Hah!, yang ni specialnya, untuk yang mengandung atau menyusukan anak pun boleh ambil produk Kitsui ni. Yela, apa ibu minum, anak pun dapat khasiat daripada kita ambil. Ibu nak putih anak pun nak putih juga..gitu.  Disarankan ambil setelah kandungan atau ibu yang menyusukan itu 4 bulan ke atas.Tapi perlulah ambil nasihat daripada doktor juga untuk keselamatan ibu dan anak.

testimoni pengguna

Wah, pencapaian Kitsui yang menjadi "most wanted" oleh watsons. Kitsui juga pernah memenangi Super Health Brand Asia 2016/2017..Oh ya! produk Kitsui mudah didapati, ada je di Watsons atau Guardian. Bila masuk Watson atau Guardian tu, bolehlah tengok Kitsui, mesti ada macam-macam jenis. Mesti pilih apa masalah korang hadapi ya. Jangan ambil semua..hehee. Boleh juga beli online di Lazada.

Untuk maklumat lanjut mengenai Produk KITSUI, sila layari :
Web : www.kitsui.com.my
Facebook : kitsui my
Instagram : kitsuimalaysia


Meh tengok video nad tunjukkan cara minum dan muka nad yang berseri setelah ambil Kitsui..hehee.
hai assalammualaikum

LOVERA COMPLETE CLEANSER MEMBERSIH DAN MERAWAT KULIT MUKA
LOvera Complete Cleanser 5 in 1

Lovera Complete Cleanser 5 Kelebihan Dalam 1 Langkah

Lovera Complete Cleanser Membersih Dan Merawat Kulit Muka - Sekarang, nad tengah pakai produk dari Lovera. Sebab dari Aloevera, memang bagusla untuk kulit kan. Nad dah pakai Magic Jelly, memang best, sampai harini nad pakai lagi. Selain Magic Jelly, nad pakai pencuci muka dari Lovera iaitu Lovera complete clenaser mempunyai 5 kelebihan dalam 1 langkah sahaja. Pembersih muka Lovera Complete cleanser ni bukan sahaja membersih muka malah dapat merawat kulit muka. Best sangat tau pakai pencuci ni. Lembut je muka. Lepas tu sapu Magic Jelly, lagi best..

Bestnya pencuci muka Lovera ni ada dua bahan yang memang bagus untuk kulit iaitu Aloevera dan Habatussauda. Ni la specialnya pencuci Lovera ni. Dan satu botol mempunyai 5 kelebihan dalam 1 langkah yang bertindak membersihkan kulit muka sehingga ke liang rongga dgn memcuci kotoran yg terkumpul di dalam pori muka dan menjadikan kulit muka anda lembut, pipi bewarna pink glowing semulajadi dan merasa sgt segar dgn serta merta selepas cucian. Pencuci yang tiada toksik, sangat natural dan sesuai untuk semua jenis kulit.

LOVERA COMPLETE CLEANSER MEMBERSIH DAN MERAWAT KULIT MUKA
Warna jernih, picit sikit sahaja

LOVERA COMPLETE CLEANSER MEMBERSIH DAN MERAWAT KULIT MUKA
Buh air sikit, buih pun banyak

Muka nad ni memang jenis sensitif, tak boleh sembarangan produk, tapi dengan pencuci muka Lovera ni memang best. Hanya tuang sedikit sahaja, dan sapu dekat muka. Walaupun picit sikit, tapi sabun dia banyak. Jimat sangat selama sebulan lebih ni. Bau dia pun wangi je. Lepas basuh muka, muka jadi lembut je. Jerawat tak datang. Kalau datang pun nanti dia kecut. Kulit muka pun jadi bersih, segar dan berseri seperti kulit baru.

Masa pakai pun takda rasa pedih atau apa. best je. Kulit nad pun takda kering atau menggelupas ke, terhakis ke. Malah buat kulit nad jadi lebih anjal gitu. Muka dah tak berminyak, bangun pagi pun best je pegang kulit muka ni..hehee..

LOVERA COMPLETE CLEANSER MEMBERSIH DAN MERAWAT KULIT MUKA
Lovera Cleanser Complete Membersih dan merawat Kulit Muka

Kebaikan Lovera Complete Cleanser 5-IN-1 :-

1. Membersihkan liang rongga tersumba akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)
2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)
3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya  kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)
4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)
5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT)

Lovera Complete Cleanser adalah produk yg telah di daftarkan di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan telah melalui ujian makmal secara menyeluruh. Diperbuat dari kilang bumiputera yang Berstatus GMP. sangat selamat dan bebas drpd bahan-bahan kimia yg merbahaya...Nad dah pakai pun memnag best, dan tak perlu risau.

LOVERA COMPLETE CLEANSER MEMBERSIH DAN MERAWAT KULIT MUKA
Nad dah pakai..memnag best..harga pun murah

Satu botol LOvera Complete Cleanser  60ml harga dia RM40 ( tak termasuk pos ). Murah sangat dan memang tahan lama. Nad pakai pun dah dekat sebulan lebih. Kualitinya tip top mcm international brand. Best ooo...

Kalau korang berminat dan nak tengok testimoni, boleh je tengok di
Instagram: https://www.instagram.com/loverabeautycenter/
Contact atau whatsup:  www.wasap.my/60196534221/hai!!!loverabeautycenter

hai assalammualaikum

Maacara Norafurla Mega Volume


Mascara Norafurla Melentikkan Dan Melebatkan Bulu Mata

Mascara Norafurla Idaman Kalbu - Sejak kebelakangan ni, timeline lalu dengan Mascara Norafurla ni. Memang selalu cari mascara yang boleh melentikkan dan melebatkan bulu mata dengan cepat ni. Maksudnya, nad suka kalau pakai mascara nampak bulu mata kita tu, tak perlu pakai bulu mata palsu yang berat dan menyakitkan tu..hahaa. Yela, dengan bulu mata palsu, kena gam la, lepas tu kena cabut , sakit oii.

Mascara Norafurla melentikkan, melebatkan dan memanjangkan bulu mata

Lagipun, nad bukan bukan selalu nak pakai bulu mata palsu tu. Memang tak pernah beli pun sebab macam membazir je, dah pakai lepas tu buang. Lebih baik cari Mascara yang boleh lentikkan dan lebatkan bulu mata terus, lepas tu mudah dicuci. Sebelum ni asyik tengok kawan yang pakai, ni, nad dah tergoda pulak dengan mascara Norafurla yang ternyata berkesan dalam beberapa saat. Bulu mata melentiks, kalah Che Ta tau..hahaha.

Skinny brush

Jumbo brush

Bestnya Mascara Norafurla ni ada dua brush. Satu jumbo brush dan satu lagiset skinny brush. Skinny brush untuk memanjangkan bulu mata manakala jumbo brush pula untuk melentik dan melebatkan bulu mata. Masa nad apply 3 kali dah nampak start bulu mata nad memang panjang la. Melentik lagi tau. Best giler..Tetapi pastikan cara penggunaan yang betul jika ingin mendapatkan effect yang kebabommmm.

Mascara ni mengandungi castar oil bagi memelihara dan menggalakkan pertumbuhan bulu mata. Jangan terkejut tiba-tiba bulu mata korang bertambah, lagi-lagi yang bulu mata halus tu..hehe.

Perbezaan sebelum dan selepas

Bila pakai Mascara Norafurla ni terus rasa confident di bahagian mata, duk kenyit-kenyit mata je..hahaha. Bila pakai pun tak rasa comot , dan bestnya mascara ni mudah dicuci. Basuh je bulu mata tu dengan air, gentil-gentil dia pelan-pelan. Tanggal la nanti. dan tiada mata panda, maksudnya takda kesan hitam bila nak cuci. Yela kadang ada sesetengah mascara, habis mata hitam masa dibasuh. Tak suka nad mascara macam tu. Tak pun, kalau kena hujan ke, atau yang suka menangis, tiba-tiba hitam mata..hahaha. Tapi mascara Norafurla ni ok je. Sebab dia waterproof.

Best sangat Mascara Norafurla ni..

Ni kelebihan Mascara Norafurla:
- Fiber mascara in 1 stick. Dapat memanjang,melebat dan melentikkan bulu mata denagn sekali sapuan.
- Mempunyai dual brush micrifiber skinny dan jumbo. Skinny brush untuk memanjangkan bulu mata manakala jumbo brush untuk melebat dan melentikkan bulu mata
- Mengandungi castor oil untuk memelihara dan menggalakann pertumbuhan bulu mata.
- Mudah dicuci, hanya menggunakan air tak perlu makeup remover.
- Wudu' friendly
- Waterproof
- Tidak menghitamkan bawah mata ketika cuci
- Tidak menanggalkan bulu mata original ketika cuci




Untuk perempuan yang suka solek simple tu, bolehla pakai Mascara Norafurla ni, sebab bila nampak bulu mata kita lentik tu, macam nampak wow sangat solekan kita. Yela dari mata turun ke hati gituu..hahaa. Bila orang tengok mata kita, mesti diaorang cakap, " wowww bulu mata dia, cantiknya, lentiknya "..hah!!..suka kan. Boleh tengok video nad ni apply Mascara Norafurla.

Dapat Freegift

Hah!!, Mascara Norafurla ni tengah ada sale tau. Harga sebenar RM89, promo RM 59, diskaun RM30 kaww!!..memang murah. Jadi boleh grab secepat mungkin. Lagi satu, setiap pembelian akan dapat freegift. Macam nad, dapat sponge lembut warna hijau tu. Best betul. Promo ni akan tamat bila-bila masa sahaja.

Korang boleh dapatkan Mascara Norafurla ni di
Website: https://seqyleptosnorafurla.blogspot.my
FB - https://m.facebook.com/AnnaSyazza
IG - @beautee.my
WA - http://maskaraNorafurla.wasap.my

Grab cepat, harga murah, ada FREE GIFT lagi. Jangan lepaskan peluang ini untuk dapatkan bulu mata lentik seperti Che Ta tau. Penggunaan pun tahan lama tau..

hai assalammualaikum

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees

Peluang Keemasan Untuk Berniaga Dengan Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees -  Perniagaan merupakan satu peluang dan ruang yang benar-benar boleh memberikan pulangan lumayan. Tidak kiralah berniaga apapun, yang penting prospek perniagaan sememangnya salah satu cabang untuk seseorang itu untuk hidup senang. Meskipun bermula dengan kecil-kecilan, tetapi berkat ketekunan dan kesabaran pastinya akan membuahkan hasil yang membanggakan.

Rebut Peluang Menjadi Usahawan Dalam Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees Dengan Modal Yang Rendah

Hah!!, harini nad nak kongsi benda yang sangat best untuk mereka yang suka berniaga, suka cari duit tidak kira secara sepenuh masa atau secara sampingan. Sedang ekonomi tengah tak menentu ni, bolehlah cari duit sikit dan memerlukan sumber kewangan yang mencukupi untuk menjalani kehidupan seharian. Korang mesti tertanya-tanya, jenis perniagaan apakah yang patut diceburi, berapa modal diperlukan dan bagaimana untuk mendapatkan latihan dan khidmat nasihat. Hah!!, ni nad bagitau, korang berpeluang menjadi usahawan dengan join Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees ni dengan modal yang sangat murah dan rendah!!!..Yeaa murah ok!!..berbaloi kalau korang join program ni, sebab banyak kelebihan yang korang akan dapat. Meh baca lagi apa kelebihan tu ye...

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Nak berniaga dengan Modal Rendah..join Program stuff Baos salees ni

Program Stuff Baos Ayam Lapis ni dijalankan oleh syarikat Global Tradelink (M) Sdn Bhd dibawah jenama Salees. Berniaga makanan mesti laku kan, yela orang kita kan suka makan, lagi-lagi kalau makanan tu lain dari yang lain dan mempunyai kesedapan yang tersendiri. Lagi best, produk jenama Salees ni tiada orang tau lagi, dan kurang persaingan.

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Borang penyertaan Program stuff Baos Salees

Kelebihan Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees

Meh nad bagitau apa kelebihan join Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees ni. Memang banyak kelebihannya weii..

1) Produk yang tiada saingan, bermutu dan Halal
- Ye produk Salees ni walaupun nampak baru, tapi sebenarnya dah lama di pasaran. Nad sendiri pernah rasa beberapa produk dia, korang boleh baca makanan segera daripada Salees Food. Bila ramai tak tau, mesti orang nak cuba kan. Jangan risau, semua produk mereka sangat bermutu dan halal.

2) Modal yang sangat rendah
- Selalunya, kalau nak berniaga mesti tengok modal kan. Program stuff Baos ni, modal sangatla rendah. Bestnya, daftar adalah percuma, dan segala yang diajar juga adalah percuma. Bila korang dah pandai dan bersedia nak berniaga, baru keluarkan modal untuk memulakan perniagaan. Modal hanya RM5000 sahaja untuk seumur hidup.

3) Kursus dan Latihan Perniagaan percuma
- Bila korang join Program Stuff Baos ni, korang akan dapat latihan cara bagaimana menyediakan BAOS, dapat belajar strategi peningkatan jualan. operasi, cadangan kawasan perniagaan dan latihan simpan kira-kira. Sokongan pengiklanan dan promosi juga dibantu. Kornag akan dapat bimbingan yang berterusan dari pihak syarikat. Dan semua ni adalah percuma. Nampak tak, banyak betul korang dapat belajar dengan percuma. Mana nak dapat kat tempat lain..huishh..berbaloi la korang ambil program ni dan berniaga.

4) Bantuan kewangan
- Pihak mereka akan memberi bantuan pembiayaan kepada mereka yang join Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees ni. Kiranya, korang takkan ada masalah denagn kewangan, dan tak perlu nak pening kepala pasal kewangan. Semuanya diaorang akan tolong.

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Peralaatn disediakan

5) Semua peralatan dibekalkan dan menjadi hak milik sendiri
- Ni yang menariknya Program Stuff Baos ni. Dengan modal RM5000 korang akan gerai yang lengkap dengan dapur, gas, dan bahan mentah. Korang dah tak perlu sediakan apa-apa. Pihak diaorang yang sediakan. Bahan habis, korang boleh tambah stok dengan mereka, mungkin yang tu baru kena tambah wang. Tapi untuk permulaan berniaga, diaorang yang sediakan untuk korang berniaga dengan hanya modal RM5000 tu..oii murah kan..semua dapat. Lengkap pulak tu. Bestnya, semua kelengkapan ni akan menjadii hak milik korang terus..Best tak..nad dengar pun, wah!!, menarik sangat..

- Perkakas yang korang dapat dengan modal RM5000 ialah set griller, gerai mudah alih, penyejuk beku, cooler box, apron, sarung tangan. topi, bekas acrylic, pengepit besar, pengepit kecil, mesin timbang digital, kanopi, tuala tangan, beg kertas, pacakging sticker, buku rekod, bunting dan tong gas.

6) Perniagaan yang senang diusahakan
- Kalau tengok, macam buka gerai burger macam tu. Prosesnya pun sangat mudah. Program ni merupakan Stuff Baos Ayam Lapis menggunakan BBQ Chicken slice yang hanya perlu dipanggang bersama roti BAOS. Nampak senang kan. Gas yang digunakan pun memang sangat moden dan sangat senang digunakan. Mereka nak memperkenalkan BBQ Chicken Slice mereka yang memang sedap dan lembut tu.

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Hanya grill sahaja

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Chicken Slice separuh masak 

Roti Baos

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Roti Baos Ayam Slice yang dah siap dan boleh dimakan..sedapp..

Nad dah rasa, roti dia memang lembut, ayam lapis sedap, dengan cukup rasa, dan ditambah dengan serunding dan sos yang dicipta sendiri oleh pihak mereka. Memang semua produk dari kilang mereka. Pergh terbaikla..sedapp..serius..sedapp..Memang sesuai untuk mereka yang nak berniaga, atau nak cari duit sama ada secara sampingan atau sepenuh masa.


Kriteria Penyertaan Program Stuff Baos Salees

- Syarat yang dikenakan untuk join program ni takdelah ketat sangat pun. Cuma korang mestilah warganegara Malaysia dan berumur 18 tahun keatas. Diaorang taknak buat ketat-ketat sebab nak bantu korang untuk berniaga dan mencari duit. Bagus kan!!..

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Makanan segera Salees

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
BBQ Chicken Slice kegemaran pelanggan

Kalau korang nak tau, produk Salees ni ditubuhkan oleh syarikat Global Tradelink (M) Sdn Bhd untuk menyediakan hanya makanan halal dan minuman yang mengkhususkan diri pada masakan favourites malaysian "Siap Makan" dalam memenuhi keperluan semua pengguna di seluruh dunia. Kiranya makan segera la. Macam-macam dah produk Salees ni ada, seperti Nasi lemak segera, ansi goreng, BBQ chicken slice, Snek,, pes sambal dan macam-macam lagi. Makanan ni memang sangat sesuai untuk mereka yang pergi travel, belajar, pergi bersantai atau mana-mana la.

NAK BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH? JOIN PROGRAM STUFF BAOS SALEES NI..
Bersama bos Salees

Pencapaian Salees

Kalau korang nak tau lebih lanjut berkenaan Program Stuff Baos Ayam Lapis Salees ni korang boleh layari
Global Tradelink (M) sdn Bhd
Address: 3-08, 3rd. Floor, D’Pandan Business Square, Jalan Avenue 2, Kampung Ampang Campuran, 68000 Ampang, Selangor Darul Ehsan
Telephone No: +6017-682 7868
Website: www.salees.com.my
Facebook: http://www.facebook.com/saleesproducts



hai assalammualaikum

Lazz Susu Kambing Untuk Ibu Hamil

Lazz Susu Kambing, Untuk Ibu Mengandung

Lazz Susu Kambing, Pilihan Nad Ketika Hamil - Hah!!, bila nad tau nad hamil je, terus terfikir nak minum susu. Yela, minum susu ketika hamil kan bagus, untuk kesihatan ibu dan anak. Tapi nad terfikir, susu apa yang bagus agaknya??. Susu apa yang boleh ngam dengan tekak nad masa mengandung ni. Selalu juga tengok iklan Lazz susu kambing. Terngiang-ngiang lagu dia " Lazz Susu kambinggggggg "...gitu. Pernah nampak kawan-kawan minum. Macam sedap. Apa lagi, nad pun dapatkan Lazz Susu Kambing.

Lazz Susu Kambing Pelbgaai Perisa

Memang sedap Lazz Susu Kambing ni

Lazz Susu Kambing Memang Sedap!!

Bestnya, Lazz Susu Kambing ni ada pelbagai perisa.  Macam nad, ada tiga perisa yang nad cuba iaitu Lazz Susu Kambing Asli, Lazz Kurma ( Susu Kambing Kurma ) dan LazzChoco ( Susu Kambing Kurma Perisa Coklat ). Masa dapat je, terus nad cuba. Weii serius,sedap sangat Lazz Susu Kambing ni. Pernah minum susu kambing satu jenama ni, memang tak boleh masuk tekak, rasa nak muntah dan pening je bila minum tapi Lazz Susu Kambing ni, memang tak hanyir, tak hamis bau kambing langsung walaupun ia 100% susu kambing organik. Tak rasa nak muntah pun. Rasa dia, sedap-sedap lemak manis, creamy macam tu. Korang yang tekak anti susu kambing, mesti boleh minum susu ni. Serius!!, rasa nak lagi dan lagi...hahaa. Tapi kenala ikut yang disarankan.

Banyak khasiat Amalkan Susu Kambing

Lazz Susu Kambing Banyak Khasiat!!

Semua orang tau, banyak khasiat susu kambing untuk mereka yang hamil, antaranya
- Mengelakkan sembelit
- Menaikkan HB dan membantu mencegah anemia
- Menghilangkan loya dan pedih ulu hati,
- Memberikan tenaga dan badan akan rasa ringan,
- Kaya asid folic dan tinggi kalsium, malah membantu perkembangan minda dan tulang bayi dalam kandungan.
- Nutrien sempurna untuk bayi
- PALING popular ialah utk mmbantu mengurangkan risiko bayi terkena kuning berpanjangan.

Kalau barcakap bab anak kuning ni, memang tension kan. Teringat masa Fariza kena kuning, terpaksa ulang alik klinik, ambil darah anak. Orang pesan minum susu kambing dan susukan anak untuk turunkan kuning anak tu. Jadi kita ikhtiar dari kita mengandung. Biar masa lahir, harap-harap anak nad nanti tak kena kuning.

Lepas minum Lazz Susu Kambing ni, badan nad pun segar, sihat dan bertenaga. Nad amalkan minum susu ni sejak kandungan masuk 3 bulan lagi sampai sekarang. Sebab tu boleh buat kerja macam-macam lagi. Masih kuat lagi. Jaga anak lagi..hahaa. Memang kadang letih gak, tapi takdela tak bermaya langsung.

Mudah dan senang nak minum

Cara Pengambilan Lazz Susu Kambing

Bila dah ada banyak perisa ni, nak minum pun mudah. Tak perlu la nak buat sendiri, rendam semalaman, lepastu blend lagi. Aduh!!, leceh..Dengan Lazz Susu Kambing, hanya buka, ambik beberapa scoop susu, bancuh dan minum. Senang!!..Macam nad, tuang 3 scoop susu dan tuang dengan air suam. Elakkan guna air panas yang mendidih, taknak khasiat susu hilang. Jadi bancuh dengan air suam atau boleh diminum sejuk..Hah!!, Lazzchoco tu diminum sejuk memang sedappp..

Semua Orang Boleh Minum Lazz Susu Kambing

Kalau korang nak tau, Lazz Susu Kambing ni, boleh diambil semua peringkat umur bukan setakat ibu mengandung, malah anak-anak dari usia 1 tahun, orang tua, orang muda, lelaki, perempuan yang belajar, yang bekerja, eh semua kategorilah sangat bagus minum dan amalkan susu kambing ni.

Fariza suka minum Lazz Susu Kambig Choco

Jadi, nad pun bagi Fariza rasa. Susu kambing memang bagus untuk anak kita. Macam Fariza, lepas dia putus susu, nad ada bagi dia minum susu tepung coklat, sebab dia suka perisa coklat. Tapi lepas nad survey Lazz Susu Kambing, boleh diminum untuk kanak-kanak, nad pun cuba bagi Lazz Susu Kambing Choco dekat dia. LazzChoco ni gabungan " Goat + Malt " susu kambing pertama di Malaysia menghasilkan minuman Malt Coklat ditambah Ekstrak Kurma. Mula-mula, nad takut juga, takut dia tak suka. Tapi, syukur, dia minum sampai habis..hehehe. Bagi 1 scoop untuk 2 atau 3 oz dah memadai. Rasa dia pun coklat manis creamy gitu. Tapi manis bukan membahayakan.

Lazz Susu kambing ni pun tanpa bahan pewarna, untuk Lazz Susu Kambing Asli pula tiada gula tambahan, yang mana memang bagusla bagi dekat anak kerana mudah dicernakan dan anak cepat kenyang serta mendapat khasiat optimum untuk tumbesaran. Penghasilan Lazz Susu Kambing menggunakn bahan yang tidak diubah secara genetik atau dicampur dengan bahan kimia menjadikannya lebih berkualiti. Sebagai mak, memang nak yang terbaik untuk anak dia la kan, jadi kena la cari susu yang hampir kepada susu ibu dan banyak khasiatnya. Fariza sekarang pun amalkan minum Lazz Susu Kambing..ehhee.

Untuk Ibu berpantang dan menyusu Lazz Susu Kambing sangat tinggi zat besi bagi membantu pulihkan tenaga selepas bersalin dan dapat mencantikkan kulit.  Bagi pelajar pula sesuai amalkan Lazz Susu Kambing kerana ada vitamin A, B1 dan B2 bagi membantu menajamkan ingatan dan fokus semasa proses pembelajaran dan orang dewasa dan warga emas boleh mencegah osteoprosis, rendah kolesterol dan jantung sihat bila minum Lazz Susu Kambing.

Tak lupa juga bagi mereka yang dah berkahwin , dan ingin memiliki anak. Boleh cuba minum susu Lazz Susu Kambing. Kita kena berusaha dan mencuba. Ramai juga testimoni mereka yang dah berjaya, korang boleh cek website Lazz Susu Kambing ni. Lazz Susu Kambing ni, ada set-set dia, seperti Set Set Mak Buyung , Set Sejoli , Set Ibu Gembira, Set Lala A+, Set Caffein, dan Set Diet..Nampak tak semua set ada, ikut korang la mana nak..hehee.

Lazz Cafe

Hah!!!, ni kali pertama nad nampak susu kambing cafe tau. Huishh, siapa yang addict dengan coffee tu, bolehla minum Lazz Cafe ni. Takdelah memudaratkan tubuh badan korang. Aroma dia memang sedap. Macam coffee latin gitu..menyegarkan  bila minum.

Amalkan minum Lazz Susu Kambing..Terbaikk!!

Bagus kan Lazz Susu Kambing ni. Dah la untuk semua peringkat usia boleh ambil, banyak khasiat pula. Memang nad sarankan, korang amalkan minum Lazz Susu Kambing ni. Boleh terjah
Website : www.lazzsusukambing.com
Facebook : LAZZ Susu Kambing
Instagram : LAZZ Susu Kambing HQ
Tel : 013-3083354 | 018-2777290