hai assalammualaikum

Pemenang Simple Giveaway Ecover - Banyaknya kerja..tak dan nak duduk lelama depan laptop. Kerja rumah nak kene buat, nak kene layan suami, nak uruskan bisnes madu..bila badan letih dah duduk sofa tup-tup terlentuk pulak..adehh..hah madu...hehee..yup nad sekarang buat bisness madu..tapi tak cerita lagi dekat blog..sabaq naa...hehee..

Hari ni sempat jugakla nad nak buat pengumuman pemenang Simple Giveaway yang nad buat tu. Terima Kasih Ecover sebab sudi memberi produk ini secara percuma kepada pembaca nad. Sape yang tak join memang rugi sebab sabun ni memang wangi dan berkesan menghilangkan kotoran pada pakaian. Baunya pun wangiiiii....hheehe..

Bukan senang nak memilih pemenang yang terbaik, nad terpaksa pilih tiga orang sahaja sebab itu syarat die..hehe.. Semua bagi pendapat yang baik dan setelah meneliti pendapat korang berkenaan betapa pentingnya kebersihan kepada anda dan keluarga, tiga orang dengan pendapat yang baik telah dipilih..Siapakhhhh..???..jeng ..jeng..jeng


MAWAR BERDURI


YANA SAKURA


IOLA


Tahniah kepada pemenang!!!! clap clap clap


Nad akan emel korang untuk mintak butiran -butiran peribadi dan akan emelkan ke pihak ECOVER untuk urusan pengeposan hadiah.


Kepada yang tidak berjaya jangan susah hati. InsyaAllah ada rezeki korang untuk GA yang lain nanti..mana tau Ecover nak bagi free lagi nanti ke..mana la tau kan..:) TERIMA KASIH ECOVER
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Tahniah kpd pemenang. Bagus ecover ni , dah baca ..bahan dari sumber asli tumbuhan, bebas dari haiwan.

    ReplyDelete
  2. tahniah kpd pemenang..

    nad skrg bisnes madu eh..semoga nnti nad kongsi kat entri pasal bisnes ni. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pemenang dan terima kasih kepada tuan blog kerana telah memilih saya juga kepada E-Cover kerana telah sponsor produk yang best ini..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..terima kasih penganjur..tahniah kpada peserta ya lain :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Salam awak , sy x received emel. Dah check spam..maaf huhu thanks
    princessiola3190@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Iola..saya dah hantar semula..please cek..tak pun awok email saya..rockers.sakura@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Kenapa nad taktau pun ada contest ni kak Nadia T.T Wah wahh business madu pulak yee hehe

    ReplyDelete
  9. Aiseh..terlepas contest ni

    Farah nak URL ..
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/bubblynotescom-mini-segmen-url-uolss.html

    ReplyDelete