hai assalammualaikum

Beg Dompet Kickers

Bila Jejaka Mafia Buat Surprise - Benda yang ditunggu oleh nad sepanjang bersama dengan jejaka mafia adalah SURPRISE!!!!!..hahaha..memang susah nak dapat surprise dari dia, sebab dia jenis tak reti nak buat surprise..kadang-kadang nad saja cakap, nak itu nak ini, kalau dapat kan bestt. (konon nanti dia buat surprise ke )..kononyaaa..rupanya sama je..tak surprise jugak..haahhaa...tapi tetibe ari time kitaorang jalan KL Sentral naik LRT tu, dia buat surprisela..hahahha...walaupun time tu bukan birthday nad, bukan anniversary kami..hahaa..tapi pelik juga die buat surprise..huhuhu


Masa tu jalan-jalan masuk NU Sentral, NU Sentral ni pertama kali nad masuk..idok la ku tau yang dalam ni ade shoping mall..hahaha..Motifnya nak pergi kedai yang dia amik gambar tu, nak cari seluar dia..itulah motifnya sebenarnya nak cari barang dia tapi dah terbalik pulak..masuk dalam satu kedai ni, kedai tu nama KICKERS.. jejaka mafia pun usha la..tanya penjual situ harga berapa, ni berapa..


Lepas tu sampaila dekat dompet perempuan. Dia suruh la nad tengok mana cantik, mana best, mana tahan lama, mana yang sesuai untuk perempuan..nad pun tak terfikir die nak belikan untuk nad.. nad pun buatla pilihan..harga die boleh tahan..lepas nad dah pilih tetibe je terus cakap banyak die suruh penjual tu bungkus..."nah untuk sayang"...ternganga nad..uitttt...dah kenapaa..muka dah blur..pelik bin heran..Die relaks je senyum je..lepas tu cakap "ingat abang tak reti buat surprise ke"..hahahaha..


Terharuu sehh..walaupun macam pelik je die buat surprise..wakakkaa..dapatla dompet baru mengantikan dompet ku yang dah lusuh tu..hehehe..biasalah selagi tak koyak rabak besar, tak hancur takdenya nak tukar baru lagi..huhuhu.. Belah kiri dompet baru..kanan dompet lama yang dah koyak..


Terima kasih
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours