hai assalammualaikum

Bila Miszrockers jadi Pelakon Tambahan - Apa dia!! nad jadi pelakon..biar betul..nak buat macam mana..rezeki kan..wakkkaka..poyossss jeee..bukan susah pun jadi pelakon tambahan ni..duduk diam..buat memek muka dah dapat duit..tapi yang nad punyer ni free..haha..kisahnya bila balik dari KL Sentral dalam lrt.


Nad dudukla dekat sebelah makcik ni..ingat melayu rupanya Filipina..pergh sekali kawan die call, dia punya suara nyaring. Nak semua dalam lrt tu dengar. nak taknak kene la menghadap je sepanjang perjalanan. Nad rasa dah dalam cerita filipina..ahhahaa..ni nama tajuknya Pengeko Sayur ku layu...hahahaa..Sedapla die cerita kuat-kuat..ce cover sikit..adoiyaiii...Sampai terfikir nad ni di Malaysia atau dekat negara luar..adehhh... hahaha..

layankan jela..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. kueng kueng kueng..yaya ingatkan betullah..huhu..
    sabo je la kalau mcm tu kan...

    ReplyDelete
  2. hahahaha..lucu tgh gaya nad yg kebosanan tuu haha

    ReplyDelete
  3. Hahaa..lawak lah nad..shida penah alami dlu naik lrt..

    ReplyDelete
  4. selamat malam..syira cuti 4 hari...hehe ^_^
    jom ke blog syira "kisah hidup di Universiti Malaya"

    ReplyDelete
  5. ahahahaha...tergelak zaza...nad muka kebosanan,,,, :D ayoyoyoyo

    ReplyDelete
  6. Boleh mintak autograf kat baju tak ?

    ReplyDelete
  7. hahahaha... kuatnya akak tu bercakap

    ReplyDelete
  8. Pelakon tambahan buat memek muka je ekkk...best arrr...sis pun nak belakon gak cam ni..hehehe

    ReplyDelete
  9. Hehehheh mesti rasa dok kt filipino kan dik hehehhe pandai lah amik video hahahhahahhahaha

    ReplyDelete
  10. hahahaha, pun boleh kan... takpe laa bukan senang nak jadi pelakon, extra pun extra lah..

    ReplyDelete
  11. hahah.. kuat giler org tu ckp ek kak nad..sabo je lee..huhuhu

    ReplyDelete
  12. hahahahaha, tak tau nak cakap apa da...gelak je mampu..,hehe

    ReplyDelete
  13. hahahahaha, tak tau nak cakap apa da...gelak je mampu..,hehe

    ReplyDelete
  14. orang tu tak tau ke yang kak nad ambek vdeo

    ReplyDelete