hai assalammualaikum


http://tengkubutang.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html

Hari ni nak join giveaway ler..lama dah tak join..moh ler support kawan-kawan blogger kita ni. Satu mini giveaway mudah dari blogger Tengkubutang bersama Embun Beauty House. Hadiah pun menarik. Jom la sertai..sokong rakan-rakan blogger yang lain. 

Mini giveaway ini akan tamat pada 30 Oktober 2014. Kalau ada siapa-siapa yang nak sertai boleh klik Sini
Selamat mencuba dan semoga berjaya...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. good luck nad. ada masa lagi nak join nih.

    ReplyDelete
  2. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS (30Sept2015)
    GA by gobokita aksara biru(1Nov)

    GiveAways Diary Jejaka Hangat ( 11 Nov)

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete