hai assalammualaikum



Dua Kali Pergi Dua Kali Tu La Mee Ketam Kl Ni Tutup - Kau nampak tak gmbar dekat atas tu..nampak tak..ngrrr..geram sangat ni..ngrrr..boleh bertukar avatar jap lagi..hahhaa..nad ni tak boleh tengok jejaka mafia makan sedap sorang-sorang..kalau sedap je mesti nad mintak dia bawak nad semula tempat makanan sedap dia makan tu. Samala macam makanan dekat Restoran Makanan Thai Asli Om Fruit Juice disebabkan ikan siakap dia yang rangup. Gambar mee ketam tu  pulak dia pergi sebelum kitaorang kawin. Sebelum kawin jugala nad dah tuntut," nanti bawak sayang makan mee ketam ni erk "..

Dah nad ni suka dengan makanan laut, tak kira lah udang ke, ketam ke, lala ke..semua masuk asalkan makanan tu sedap. Lagi teringin bila nampak ketam sebesar alam ni..Mestilah nak..Tapi sedihnya sampai sekarang tak dapat lagi..dah dua kali kot nad pergi dan dua kali jugakla dia tutup..Pertama kali pergi tak tau kenapa dia tutup..tengok operasi sampai ke malam, tapi nad pergi malam tu tak buka. Kali kedua nad pergi semalam, waktu siang pulak..yela takut malam haritu tak pergi..

Punyalah kita happy..membuak-buak ni..perut pun dah tak sabar nak makan ketam tu..sekali datang tak buka..aiyarkkk..saje je nak bagi kita kempunan. Jejaka mafia berfikiran positif "mayb sebab banjir kot, diaorang balik rumah masing-masing tolong sana ke"..nad "..ermmm yelaaa (sambil buat mulut muncung)"..sedih ooo bila tak dapat..sobsobsob...jejaka mafia "takpela kita pergi minggu depan lagi erk"...


Ni aku tengok dekat page facebook dia.. MEE KETAM KL.. sedapnyaa..area dekat keramat..
SHARE 14 comments

Add your comment

  1. teringin nak makan tapi alergik ngan seafood pulak...

    ReplyDelete
  2. Alah kesian nya..heheheh...ambik no telefon la kalau gitu..sebelum pi all dulu tanya buka ke tidak..heheheh

    ReplyDelete
  3. tak suka ketam sbb leceh... hehehe... tp nmpak mmg menyelerakan...

    ReplyDelete
  4. nasib baik jejaka mafia think positive heheeh

    ReplyDelete
  5. Alah sedihnyaaa T_T Takpe, cuba pergi kali ketiga mana tau bukak hehe pastu review tauuuu kak Nadia hihi

    ReplyDelete
  6. Tadi lalu kedai nampak ada orang jual ketam RM 23 /kg

    mahal betul ketam sekarang ni.

    ReplyDelete
  7. al kisah sama la kita punya nasib.. hahaha

    ReplyDelete
  8. tak jeles pon nmpk ketam tu... (nad jahat.. :-(

    ReplyDelete
  9. perrgghhh.. tiba-tiba rasa lapar pulak ^___^

    ReplyDelete
  10. kalau tgh preggy x tau la macam mana kan...nasib baik la...dik xde direction yang penuh ke macam mana nak pi sini...akk dah tergoda dah ni...

    ReplyDelete
  11. Sedapnya, dah lama x makan ketam, kalau kat kampung selalu je makan..huhu

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS