hai assalammualaikum 

Masa Terbaik Mengambil Ephyra - Seperti yang kita tahu Ephyra kini telah medapat sambutan ramai kerana khasiatnya yang dapat membantu memulihkan kesihatan bukan sahaja luaran malah dalaman. Pelbagai testimoni yang telah diperolehi setelah minum Ephyra ini seperti muka nampak lebih ceria, lebih bertenaga, jerawat makin hilang, penyakit ectzema hilang dan macam-macam lagi. 

Seperti nad, nad juga telah mengamalkan minuman Ephyra ini. Rasanya yang sangat sedap dan mudah disediakan. Nad selalu mengambil ephyra sebelum tidur. Ephyra ini seeloknya (best result) diambil 2 kali sehari, iaitu sebelum sarapan pagi atau sebelum tidur malam. Asalkan ketika perut kosong.

entry ; Apa Itu ephyra 

Cara Pengambilan Ephyra 

 

Cara minum Ephyra:

1) Ambil 1 paket sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur.
2) Untuk kesan lebih cepat, boleh ambil 2 kali sehari iaitu waktu pagi dan malam.
3) Tuangkan 1 paket Ephyra ke dalam gelas yang berisi air suam 180ml. Elakkan dari mencampurkan      dengan air panas dikhuatiri akan memusnahkan nutrient yg ada di dalam collagen Ephyra.
4) Kacau sehingga larut dan sedia untuk diminum.

note: minum air putih banyak at least 12 gelas sehari supaya toksin dalam badan senang dikeluarkan.


Masa Terbaik Mengambil Ephyra


Sebelah pagi
- perlu diambil sebelum sarapan semasa perut kosong untuk penyerapan maksimum dalam badan supaya vitamin yang terkandung dalam Ephyra dapat berfungsi dengan baik. Jika anda ingin minum minuman kafein pada waktu pagi boleh diambil minuman kafein dulu selepas itu 5 jam amik Ephyra @ vitamin c. Ataupun sebaliknya.

Sebelah malam
- perlu diambil sebelum tidur untuk membaiki dan memulihkan sel-sel badan semasa tidur. Semasa kita tidur waktu tu la Ephyra berfungsi.

Banyak khasiat yang terkandung dalam Ephyra. Namun kesannya terhadap individu mungkin berbeza. Cubalah ephyra untuk mengetahui kesan baik pada diri anda.Testimoni daripada rakan nad sendiri yang beli Ephyra dengan nad..nak cuba boleh dengan trial pack..kalau nak order boleh whatssup di nombor 01137943782








Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Assalamualaikum nad, wahh bestnya ephyra.. semakin flawless nad skrg.. lama tak jmpa. hehe sihat ke?

    ReplyDelete
  2. sheila..alhamdulillah sihat..hehhee..

    ReplyDelete
  3. ephyra memang best kan kak nadia ^_^

    ReplyDelete
  4. Nice sharing nad.. akak suka minum ephyra sejuk..sedap!

    ReplyDelete
  5. Ephyra ni mmg best kan ??? Sedap dan lazat gituu ..Bila munum sejuk lagi tersa lazatnya..

    ReplyDelete
  6. Akak tak pernah cuba lagi..hihi..

    ReplyDelete