hai assalammualaikum


Keselamatan Anak ; Anak tanggungjawab ibu bapa. Kalau taknak jadi sesuatu yang buruk kepada anak-anak, mungkin ini salah satu cara sebagai penyelamat untuk anak-anak dengan orang yang tak dikenali (stranger).
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. nad, serupa ngan farah... share kt blog ye.. hahaha

    ReplyDelete
  2. boleh je..share jangan tak share :)

    ReplyDelete
  3. setuju dengan cara ini. terbaik!!

    ReplyDelete
  4. cara yang terbaik... !! boleh sebarkan

    ReplyDelete
  5. dah lama akak amalkan cara ni..:)

    ReplyDelete
  6. Baru2 ni dah pesan kat tadika Akiff yg xkan ada org lain dibenarkan jemput Akiff kat tadika melainkan abah dgn ummie die... kcuali aku sendiri yg maklumkan dulu kat teacher tu... dan teacher pun akan call dulu tanya bg tau klau ade org yg dtg jemput akiff...

    ReplyDelete
  7. Hehe kak Nadia da boleh start prepare dah hihihi

    ReplyDelete