hai assalammualaikum


Anugerah Meletop Era Memang Meletop - Semalamhabis je tengok Mentor Legend, nad buka cerita Anugerah Meletop yang nad record ni..hahaha..tak sabar rasanya nak tengok terus je layan sampai kul 3 pagi..sampai habis..Tak sia-sia nad record, sebab apa??.. sebab anugerah meletop kali ini memang meletop-letop kau berbanding tahun lepas..

Kalau tahun lepas, pengacara hanya Dato Ac, Nabil dan Nealofa..suasana macam sedikit hambar dengan kontroversi pakaian Nealofa tapi kali ni, pengacara ditambah dengan kumpulan Jozan iaitu Zizan dan Johan..dah kalau ade dua orang ni memang riuh laacara..haha..tak henti-henti gelaknya..so takdelah bosan sangat..Di gemparkan dengan persembahan artis-artis dari kumpulan baru, lama danotai..memang hebat..Anugrah Meletop Era 2015 kali ini telah diadakan di Stadium Putra Bukit Jalil.

Dan yang paling syokpart Erra bawak motor besar..fuhh..Erra memang dah lama dengan motor besar die..nad penah berangan nak jadi macam Erra..bawak motor besar-besar gitu..hahaha..nad memang minat tengok motor-motor besar ni..hehee..terbaikla..kelakarnya awie kene naik basikal..ehhee..Johan pulak melakonkan watak Awie..ahhaa..Lagi satu kelakrnya bila Sharnaaz jadi Encik sotong..euuww dengan bear besar dia..hahaha..memang meletop bebeh..

Malam itu Anugerah Meletop Era ditaja oleh Aurawhite "shake,shake, you all"..sekali Qu Puteh menjelma la..hehehe..sempat lagi buat gaya Qu Puteh tu..ehhee..

Keputusan penuh Anugarah Meletop Era

  1. Drama TV Meletop - Bukan Kerana Aku Tak Cinta
  2. Artis Lawak Meletop - Johan
  3. Hos TV Meletop - Datuk AC Mizal
  4. Pelakon TV Meletop - Zul Ariffin
  5. Program TV Meletop - Maharaja Lawak Mega 2013
  6. Lagu Meletop - Mewangi – Akim & The Majistret
  7. Penyanyi Meletop - Datuk Siti Nurhaliza
  8. Grup Duo Meletop - Akim & The Majistret
  9. Penyampai Radio Meletop - Johan
  10. Program Radio Meletop - JoHaRa Pagi Era
  11. Filem Meletop - Abang Long Fadil
  12. Bintang Filem Meletop - Nelydia Senrose
  13. Fesyen Meletop - Nur Fazura
  14. Artis Baharu Meletop - Ayda Jebat
  15. Bintang Online Meletop - Datuk Siti Nurhaliza
  16. Couple Meletop - Scha Al-Yahya & Awal Ashaari

    Anugerah Top Top Meletop Wanita - Ayda Jebat
    Anugerah Top Top Meletop Lelaki - Johan

Tahniah buat semua pemenang yg telah di umumkan dalam Anugerah Meletop ERA 2015.

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. suka johan menang :D

    Oh!Hye nad. haha! lama xberblogging. Blog kita dlm process edit.

    ReplyDelete
  2. best la jgk AME thn ni kalo nk dibandingkan ngn tahun lps pnye..
    ihiks..

    suke johan menang..
    =)

    ReplyDelete
  3. nani pulak tak tengok mentor tapi tengok ni. heheh ^^

    ReplyDelete
  4. Akak pun suka part Johan naik motor besar tu..lawak sebab awie naik beskal je..heheheh

    ReplyDelete