hai assalammualaikum

Pisang Goreng Cheese Taman Maluri - Aktiviti petang tadi, nak pergi basuh baju dekat doni, plan harini jugak nak ajak jejaka mafia pergi beli pisang goreng cheese. Yela sambil basuh baju, nak tunggu, sambil tu kunyah la apa yang patut..tu la dalam pikiran. Pisang goreng cheese ni dah lama terkenal sampai sekarang orang masih cari lagi..sebelum ni nad penah makan pisang goreng cheese dari johor..hahah..sebab tak tau area kuala lumpur ni dekat mana ade orang jual..dekat johor jugak nad jumpa..


Lepas tu, nad ade baca entry blogger kak hanim pasal pisang goreng cheese dekat Taman Maluri. Seronoknya nad, yela Taman Maluri berdekatan dengan rumah nad..jadi petang tadi ajak jejaka mafia pergi tempat tu..whatsuup kak hanim " tempatnya dekat mana".. Tempatnya berdekatan dengan sekolah menengah taman maluri..memang satu-satunya kedai pisang goreng cheese ni dekat sini..alahai gumbiranya hati ni..lepas je dapat makan pisang goreng cheese dekat johor..memang teringin lagi nak makan..terima kasihla kak hanim oii..

Yang menjualnya tiga orang jejaka. Memang mantap pisang goreng cheese dia..satu bekas ni die bubuh 10 biji pisang berharga RM6.. Okla..sebab memang sedapp ooo..nampak tak ..nampak tak..


Nad beli pisang goreng cheese coklat...aumm menjilat jari


Sampai dobi, dah isi semua baju dalam mesin, sambil duduk, sambil makan pisang goreng cheese ni.nikmatnyaaa...sedar tak sedar dah , nad dah makan sampai habis..hahahaha...nad terpaksa makan sorang sebab jejaka mafia tak suka benda manis..memang kenyangla nad..hehhee..makan sorang-sorang..hahhaha...alhamdulillah...


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Tak pernah lagi cuba.. tapi mcm sedap.. btw, salam singgah :))

    ReplyDelete
  2. Memamg sedap pisang goreng cheese ni...faveret ciknad!

    ReplyDelete
  3. amboi nad....sokmo buat zaza terliuq je ni..hehe

    ReplyDelete
  4. sedapnye pisang cheese..
    lame xmkn..

    ReplyDelete
  5. amboii kak Nad. kudap kudapan masa tunggu baju ehh :P

    ReplyDelete
  6. uik ada coklat rice la.. nyum nyum nyum

    ReplyDelete
  7. jauh la pulak nak gi maluri . satu masa dulu jadi laluan utama tu ... terliur tgk ... perghhh

    ReplyDelete