hai assalammualaikum

Print Kaler Tshirt Printing Murah Di Shah Alam - Sekarang kita boleh lihat di setiap majlis pengantin atau family day, atau majlis jemputan mesti nak berpakaian sedondon menandakan mereka semua itu terlibat dalam majlis berkenaan. Lawa kan kalau semua berpakaian sedondon, sama je..lagi-lagi masa majlis kawin, semua adik beradik, dengan orang yang rewang berpakaian sama je. Bila amik gambar memang menarik. Sekarang memang banyak cetak baju ni tapi nak cari perkhidmatan mencetak baju t-shirt yang berkualiti dengan harga yang murah memang susah nak dapat.


Tapi jangan risau, nad sarankan salah satu Printing baju yang berkualiti dan murah yang mampu buat anda tersenyum dengan kualiti kain bajunya. Meh nad kenalkan printing baju T-shirt Murah di Shah Alam ni iaitu Print Kaler. Print Kaler merupakan syarikat cetak baju di Shah Alam yang  100% bumiputera yang telah berdaftar dengan SSM di bawah nama ABBASY PRO SOLUTION (SA0267485-X) sejak tahun 2011. 




Ni la mereka yang bertukus lumus membina empayar Print Kaler ni. Tengok muda-muda dah membuka bisnes. Memang respek habis..ehhee..bestnya cetak baju di tempat mereka,kalau korang takde idea nak design macam mana untuk baju korang, mereka akan bagi idea dan cadangan yang sesuai untuk T-shirt korang dengan cas yang sangat murah dengan kain yang berkualiti. Hebat sangat diaorang ni.



Untuk memberi kepuasan kepada pelanggan, korang juga boleh melawat showroom mereka untuk melihat sendiri  contoh kain dan design-design yang telah mereka buat untuk pelanggan kami yang terdahulu. Korang boleh tengok jenis kain, kualiti, dan design yang mereka dah lakukan. Jangan risau, kalau korang tak mampu nak pergi ke showroom mereka , korang boleh juga berjumpa di luar, sebab diaorang ni sentiasa ada untuk customer. Siap boleh minum-minum kopi bagai..hehehe..

Murah, Cepat dan Berkualiti




testimoni pelanggan






Antara pelanggan yang penah menempah cetak baju T-shirt, korporat di Print Kaler ialah student UITM, TUDM (tentera udara), Perodua, dan banyak lagi.

Harga adalah sangat bergantung kepada :
  • Kuantiti tempahan – Semakin banyak yang anda tempah, semakin murah harga yang kami boleh tawarkan
  • Jenis baju – Sila berikan kod t-shirt / baju yang ingin anda tempah kerana harga untuk setiap jenis baju adalah berlainan
  • Jumlah warna cetakan / sulaman – Sila emailkan kepada kami design anda serta beritahu kepada kami sama ada anda ingin membuat cetakan atau sulaman pada t-shirt / baju tersebut

Selain cetak baju T-Shirt mereka jugak ada menawarkan perkhidmatan cetak uniform, spotwerar dan Gift..

Lokasi Print Kaler
Abbasy Pro Solution
Tingkat 3 Bangunan PTAR 1 UiTM Shah AlamShah Alam, Selangor.
Lokasi : *Dalam UiTM Shah Alam

Jika anda berminat nak Print baju yang murah dan berkualiti boleh pergi ke call atau layari

Pemilik: Encik Mazlan Bin Mashudi
Hubungi: 013-5942697 whatsapp/sms/call 24 jam
Email : sales@printkaler.com.my | Borang Online ↗
Nombor Telefon Pejabat : 03-55211988 | 0169859231
email : sale@printkaler.com.my


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Hebatnya...muda2 dah ada bisnes sendiri....

    ReplyDelete
  2. kalau la muja reti gak buat cenggini.. huhuu

    ReplyDelete
  3. Bagus juga info ni.. klu ada keperluan nk print t shirt bolehlah ke sini nnti.. Thanks sharing info Nad.. :)

    ReplyDelete
  4. Bagus info ini... kena simpan ini... heheh

    ReplyDelete
  5. If it's not too much trouble share more like that. imprimeur haut rhin

    ReplyDelete
  6. Thanks for providing recent updates regarding the concern, I look forward to read more. ghost mannequin

    ReplyDelete
  7. Much thanks to you for setting aside an ideal opportunity to distribute this data extremely helpful! הדפס אישי על חולצה

    ReplyDelete
  8. Very good points you wrote here..Great stuff...I think you've made some truly interesting points.Keep up the good work. כובע רשת

    ReplyDelete
  9. Awesome blog. I enjoyed reading your articles. This is truly a great read for me. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work! הדפסה על כוסות יין

    ReplyDelete
  10. I have bookmarked your website because this site contains valuable information in it. I am really happy with articles quality and presentation. Thanks a lot for keeping great stuff. I am very much thankful for this site. הדפסה על מוצרים

    ReplyDelete
  11. This is just the information I am finding everywhere. Thanks for your blog, I just subscribe your blog. This is a nice blog.. buy gradual instagram likes uk

    ReplyDelete
  12. Awesome! It sounds great. A debt of gratitude is in order for sharing.. https://pewdiepiemerch.net/pewdiepie-minecraft-gameplay/

    ReplyDelete
  13. Easygoing garments are extremely pleasant plans to stock on account of their flexibility. They can be worn with flip failures, shoes, and pads for ladies; or easygoing shoes for men and they're as of now great decisions for normal days. teezip.com

    ReplyDelete