hai assalammulaikum

Lebih Elegant Dan Bergaya Dengan Koleksi Alfio Raldo - Kalau bab beg, kasut, dompet, semestinya nad sebagai perempuan akan celik mata sebesar-besarnya..haha..pasaipa sebab semua ni memang menjadi kegemaran seorang wanita dan perempuan. Tapi style nad selalu beli beg yang murah-murah je..yela dulu bagi kita beg biar murah dan tak berapa nak brand..sebab nad memang tak reti tengok beg berjenama ni..mata nad asal nampak cantik hah amik..pastu tengok-tengok tak tahan..koyak sana sini..

Tapi sejak kawin dengan mr mafia..dia la yang ajar beli barang brand-brand ni..tapi duit-duit diala..haaha..dia cakap beli mahal takpa janji tahan lama..ya betul..beg hantaran sampai la ni tahan lama..hahhaa..almaklumla nad tak dibesarkan dalam golongan orang yang membeli barang berjenama ni..hehe..tapi sejak tengok barangan Alfio Raldo ni..perghhh...memberontak nak...hahaa

https://www.facebook.com/kerex.photography?fref=ts
credit pic kerex studio

https://www.facebook.com/kerex.photography?fref=ts
credit pic kerex studio
Alfio raldo telah menjadi semakin menawan hati peminat fesyen sejak hari pertama lagi jenama ini telah dilancarkan. Koleksi gabungan yang bergaya, elegan dan sesuai digunakan untuk semua majlis  dengan gabungan warna-warna mewah dan klasik.

https://www.facebook.com/kerex.photography?fref=ts
credit pic kerex studio

https://www.facebook.com/kerex.photography?fref=ts
credit pic kerex studio
 Alfio Raldo mempunyai pelbagai jenis, bukan sahaja beg malah kasut, jam dan cermin mata. Semua ini memang sesuai untuk semua peringkat umur.

Kualiti produk Alfio raldo tidak dapat dinafikan kerana ia  dijahit dengan sempurna dan dihasilkan daripada daripada kulit berkualiti tinggi.

https://www.facebook.com/kerex.photography?fref=ts
credit pic kerex studio
"Stylist and suitable to wear for all daily activity and must all be impressed with the luxurious and charming style your later"Jordan Ling (Pengarah Urusan Jenama Alfio Raldo)

https://www.facebook.com/kerex.photography?fref=ts
credit pic kerex studio
 Weiii rambang mata takk..rambangg weiii..lagi-lagi beg biru tak..arghhh...Kini, Alfio Raldo boleh didapati di Parkson Grand, Isetan dan Metrojaya. Malah, boleh juga didapati secara online di ZALORA. Shopingg yokkk..
SHARE 4 comments

Add your comment

  1. cantik nya beg tangan..geram nya...hehehh

    ReplyDelete
  2. tp ada juga beg yg mahal tk tahan lama. hihi contohnya bag yg dibuat sales kdg2 stock da lama. ada kerosakkan sikit yg customer xprasan. sbb pnh terkena hehehe

    ReplyDelete
  3. Uurrghhh cantiknyaaaa. Nanti ada juga yang ena grab nanti. Huaaaaa

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS