hai assalammualaikum

Fouziah Gous Dan Suami Duta Terbaru Minyak Wangi Enchanteur - Haritu nad pergi ke majlis Enchanteur sempena pelancaran minyak wangi terbaru mereka. Selain itu untuk memperkenalkan duta terbaru Enchanteur ni. Kalau sebelum ni kita tau pasangan suami isteri yang romantik iaitu Nasz dan Sazzy Falak tapi kali ini siapakah? ENCHANTEUR, jenama sinonim dalam percintaan inspirasi melalui koleksi Perancis diilhamkan wangian halus dan produk penjagaan diri. Sebab tu Encahnteur ni sesuai untuk mereka yang berpasangan supaya dapat mengeratkan kasih sayang antara mereka..auchhh..



ENCHANTEUR LOVE, pelbagai wangian halus khas khusus untuk wanita yang mempunyai hubungan yang komited. ENCHANTEUR LOVE yang datang dalam tiga aroma iaitu, ENCHANTEUR FOREVER LOVE menandakan kasih yang kekal , ENCHANTEUR CELABRATE LOVE melambangkan cinta sejati dan ENCHANTEUR PASSIONATE LOVE melambangkan cinta intim,  hidup membawa ungkapan yang berbeza untuk mengekalkan cinta kasih yang kekal. Kenapa ia berbeza, sebab minyak wangi ni boleh dipakai pada waktu yang berbeza untuk menarik perhatian si suami..hehee..kalau wangi-wangi kan suami makin dekat..eheh...




Rangkaian produk yang dipertingkatkan datang dengan formulasi yang lebih baik yang menyediakan bau lebih tahan lama dan dibungkus dalam reka bentuk kotak baru yang menyerupai ungkapan kasih sayang yang berlainan. Benda yng ditunggu-tunggu siapakah pasangan romantis yang menjadi duta Enchanteur ni. Jeng, jeng, jenggggg..



Sekali tengok depan-depan alahai cantiknya..sweetnyaaa..Fouziah Gous dan suaminya, Md Zhafran Md Yusof. Pasangan romantis itu menjadi sensasi apabila Md Zhafran Md Yusof membawa Fouziah Gous menaiki helikopter yang dipandu. Mereka kemudian bertunang pada bulan Jun 2013 dan kemudiannya berkahwin pada September tahun lepas. Apa yang dibuat oleh Zhafran dekat Fouziah Ghous buat daku cemburu..ahhaa..suka buat surprise-surprise dekat Fouziah Ghous..Sweet loving husband and wife



ENCHANTEUR CELEBRATE LOVE Eau de Toilette 

ENCHANTEUR CELEBRATE LOVE  captures the essence of celebrating love every day together. Every gesture of affection, big or small, is significant in keeping love exciting and making every moment spent together worth rejoicing. Simple gestures such as leaving a sweet note on the fridge before going to work or even whipping up a hearty meal just for two keeps the relationship and passion going.

ENCHANTEUR CELEBRATE LOVE  starts off with an explosion of sparkling freshness of bergamot, white peach and pineapple. The heart of the composition then sparkles with sweet red peony and passion fruit which symbolizes love and excitement of being together. Warm cedar wood, golden amber and musk wraps this lovely creation that together form a base as comfortable and warm as the embrace of a lover.


ENCHANTEUR PASSIONATE LOVE Eau de Toilette
ENCHANTEUR Passionate LOVE  is a seductive potion that ignites passion for an intimate love. The perfume is an inspiration to those who have long established their love. It draws from the most enticing and unforgettable facets of a strong committed relationship to keep passion alive.

ENCHANTEUR PASSIONATE LOVE evokes the senses with exhilaratingly juicy whiffs of Sicilian bergamot, wild red berries and lively pink peaches which will induce burning flames of passion in him. Mesmerizing scents of noir crystalline roses and silky violet sets in the heart, awakening his thoughts of her which has conquered his heart. The vibrancy from the blooming scents unveils his heartfelt love and fondness for her. The lingering concoction of exquisite amber and sandalwood then warms every passionate embrace, invoking intimacy with her once again.


ENCHANTEUR FOREVER LOVE Eau de Toilette 

ENCHANTEUR FOREVER LOVE Eau de Toilette unfolds the promise of an everlasting love. It is a scent which celebrates every chapter in a relationship such as marriage proposal, wedding anniversaries, moving into a new house and many other momentous occasions along the journey of togetherness.

Just like the journey of a loving relationship, ENCHANTEUR FOREVER LOVE Eau de Toilette opens up with a lively, fruity scent of citrusy bergamot, lemon and mandarin combined with the sweetness of cassis, pineapple and apple that symbolizes the beginning of a wonderful journey of love. It then blossoms beautifully into a floral bouquet of roses, jasmine, geranium and freesia just like true love that grows deeper, while the stable comforting nuances of musk and amber completes the fragrance to signify the promise of an everlasting love.


Ketiga-tiga botol dijual pada RM 33.50 per botol 50ml termasuk GST. Produk ENCHANTEUR boleh didapati di semua kedai-kedai besar, pasar raya, pasar raya besar dan farmasi. Untuk maklumat lanjut, kira-kira ENCHANTEUR sila layari www.enchanteur.com.my atau daftar keluar Facebook ENCHANTEUR di www.facebook.com/EnchanteurMY
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Perghhh mesti mahal ni.. Tapi janji bau sedap.. Nak usya lah nanti, kot kot boleh buat hantaran nanti.. Ehhhh hehehe

    #sori kak komen tadi tu cancel.. Pehal tetiba stuck lak

    ReplyDelete
  3. sape la yg tak suka wangian ... sis suka yg baunya lembut je .

    ReplyDelete