hai assalammualaikum

Tak Surprise Takpe, Tetap Sweet - Nak buat entry ni sebelum habis bulan Julai..hahaa..sempat ke..lagi setengah jam ni..hehhee..nad tau dari dulu memang dia tak retibuat surprise..ahahhaa..ingatkan dapat candle dinner ke..siap ada orang nyanyi lagi..hahahaa..suka berangan gue ni..tapi cara dia "sayang nak apa sempena birthday"..sayang pilihla mana sayang suka..terus cakap direct kau..adakah sebab dia mafia dia tak reti..tapi tengok drama mafia lagi pandai buat surprise..hahahhaha...takpela..janji sweet..

Apa yang sweetnyaa??..ni sempena birhtday girl yang sepatutnya 18 Julai haritu, harini 31 Julai baru nak disambut..hahahha..asalkan masih bulan Julai, masih boleh sambut la kan...siang tadi nad teringin makan ayam pecal lele bawah pokok tu, memandangkan hari hujan, kite makan tempat lain yang berbumbung la. Asalkan ayam pecal lele, kalau tak dapat meleleh anak nanti..hahaha..


Tengokla seleranya i makan ok..tengah-tengah macam ni..paham-paham jela..siap tambah nasi..memang sedap ayam pecal lele kampung pandan ni. Tapi ayam nad ganti dengan ikan keli. My Favourite ikan keli yoo..mintak orang tu goreng garing-garing..fuh memang marbelous dan tak mengecewakan..


Habis je makan, ajak mr mafia pergi Tesco. Tempat biasa nad bershoping..hahhaa..sebab dekat dengan rumah..Tesco Ampang MRR2 tu..pergi singgah situ sebab nad teringin makan kek. Jadi mr mafia suh pilih kek yang besar, nad nak yang kecik je. Masa tu tak terfikir untuk birthday kita, ingat untuk makan suka-suka..

Lepas bungkus pergi jalan-jalan tesco..dia cakap "carila baju yang sayang berkenan sempena birthday sayang"..lor gitu kau..hahaa..terkjut jugakla..dan nad pergila kedai kecik-kecik tu..sebab aritu ternampak baju yang berkenan di hati..cuba punya cuba cantik dan sesuai untuk nad. Pregnant ni nak bergaya je..hahaha..ni la hadiah yang nad dapat..udahla mahal bajunya..terkedu kejap..haha..tapi mrmafia cakap "takpelah untuk birthday sayang "..ok terharu dekat situ..nad ni selalu beli barang murah je..jadi kalau dah mahal macam tu ,macam serba salah pulak..lainla kalau kita kaya..ni cukup-cukup makan je..huhuhu...


kek ni siap ada patung dua..kekonon aku dan dia la..heehe..




Apa-apa pun..terima kasih mr mafia untuk semua ni..kira surprise jugakla..hehee..thank you..love you..muah222..eh...hehhe
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Tahniah NAD, apy birthday to u...

    ReplyDelete
  2. Tahniah Nad..selamat hari jadi...
    Kalau akak kan,memang dari dulu bila mengandung suami akan hadiahkan baju satu..hari lain pun bagi juga beli baju tapi yang khas sempena mengadung ni dapat hadiah dari suami iaitu baju..eheheh.sebagai kenangan la kot..

    ReplyDelete
  3. best kan?...semua yang dihajati, insyaAllah akan tertunai :)

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya&selamat hari lahir, mr.mafia mmg sweet kot...;-)

    ReplyDelete
  5. hapy belated befday! sweet sangat! XD

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday nad
    kita sama bulan.
    saya 16 julai.. (time busy org nak raya tuuu..)

    ReplyDelete
  7. sweet yg jujur. sama la suami kite haha

    ReplyDelete
  8. Adakah anda dalam apa-apa jenis masalah kewangan? Adakah anda memerlukan pinjaman untuk
    penyatuan hutang, pembinaan, pinjaman hartanah, membiayai semula, peribadi,
    maksud perniagaan atau wang kecemasan? Adakah anda seorang lelaki perniagaan atau
    wanita yang merancang untuk mengembangkan perniagaan masing-masing, kami menawarkan pinjaman semua jenis pada hanya 2%. jika berminat hubungi kami hari ini melalui fredrickpetersonloan@gmail.com dengan maklumat di bawah.

    NAMA PENUH:
    NEGARA:
    JUMLAH PINJAMAN DIPERLUKAN:
    PINJAMAN TEMPOH:
    PENDAPATAN BULANAN:
    NOMBOR TELEFON:
    Terima kasih,

    Mr Fredrick

    ReplyDelete