hai assalammualaikum

Coolhijab Sentiasa Menyegarkan Rambut Anda - Nad dah pakai dah coolhijab sebelum ni..pertama kali pakai memang best giler kau..jatuh cinta terus.. Segala masalah rambut gugur dan kelemumur dah takda Kalau dulu botolnya warna putih sekarang coolhijab dah bertukar ke warna biru..hehehe..lagi la best..ooohh meh baca entry dulu nad penah buat..klik SINI. Setiapa kali selepas mandi, nad akan pakai coolhijab ni, bagi melembutkan, kesegaran dan memberikan kewangian kepada rambut nad.


Tak kira cuaca panas ke, sejuk ke, lembap ke, rambut perlu dijaga dan dilindungi setiap masa. Lelaki tiada rambut itu perkara biasa. Tapi kalo wanita tiada rambut itu ngeri namanya walaupun berhijab...hahaha..kadang-kadang kalau dah rimas mesti nak potong rambut pendek kan, baru selesa,tapi rambut pendek ka, rambut panjang ka, tetap ada masalah rambut..sebab tu nad guna coolhijab ni..nama pun cool..bukan setakat menyegarkan rambut malah membantu mengatasi masalah rambut. Yess!!!..Coolhijab membantu anda yang mengalami masalah rambut..


CoolHijab bukan hanya melindungi rambut dan kepala anda malah melindungi serta menjaga keperibadian kita. Dengan rambut yang sihat, wangi dan makin lembut membuatkan wanita lebih berkeyakinan dalam kehidupan seharian. Coolhijab bukan sahaja untuk masalah rambut malah membantu mereka mengurangkan stress dan migrain ok, maklumlah cuaca sekarang kalau dah panas, panas melampau, cuba sapu cool dekat kepala, confirm tenang je..hehee..bagi yang tak berhijab dan lelaki pun boleh guna Coolhijab ni. Bagi lelaki yang takda rambut ni..boleh je bubuh untuk menyejukkan kepala tu..serius nyamann sangat..


Tengok sahaja bahan-bahan dalam coolhijab ni..memang membantu masalah rambut yang kita alami.

Kenapa perlu pakai Coolhijab? 


Cara penggunaan pun mudah dan senang
1) Picitkan serum Coolhijab ke tapak tangan, dua atau tiga kali mengikut panjang rambut
2) Jangan gosok terlalu lama pada tapak tangan. Terus je sapu pada rambut sehingga kulit kepala serta aats dahi, belakang telinga dan belakang leher. Elakkan dari terkena mata.
3) sikat rambut dengan rapi dan boleh pakai tudung dengan selesa bagi wanita.
4) Guna 2 kali setiap hari pada waktu pagi dan sebelum tidur.


Selepas nad gunakan coolhijab ni, rambut pun semakin lembut, masalah rambut pun tiada. Cuaca panas tak menghalang nad untuk melakukan aktiviti di luar sebab adanya coolhijab. Dengan botol 30ml ni mudah di bawa ke mana-mana. This is my favourite serum ok..sebab adanya coolhijab dapat release my tension, stress..macam aroma terapi tau tak..hehehhe..itulah fungsi yang nad suka sangat..korang takyah pikir dah, cuba pakai coolhijab ni..confirm jatuh hati terus..heehhe..


Harga RM70..untuk botol 30ml ni..nampak je mahal tapi berbaloi sebab tahan sebulan hingga ke dua bulan tau..mengikut cara korang guna..macam nad tahan dua bulan..hehehe..nak cuba boleh whatsuup 01137943782.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Dah lama aim produk coolhijab ni.. Mmg nak kena try jugakla nampak gaya..
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete
  2. nad, nak beli coolhijab ni memang tak available kat mane2 store ke? nak satu!

    ReplyDelete
  3. ishh menarik la. insyaAllah nak cube one day nnt. hehe.

    ReplyDelete