hai assalammualaikum

Last Open House Di Rumah Blogger Kak SueAida - Semalam last raya kan..yeke..ntahla..tak sure..tapi kawan cakap semalam last raya..hahaha..tak kisahla..yang penting siapa yang buat open house, nad boleh pergi, nad pergi je..mana tak dapat pergi..mintak maaf..sebab ada urusan yang tak dapat dielakkan..kadang-kadang urusan keluarga..biasalah..family is first right..ececehh..dan semalam nad dapat jemputan ke rumah salah seorang ahli #kelabbloggerbenashaari iaiatu kak sueaida. Nad kenal dia pun lepas dia masuk group kalau tak, takkan kenal kot..hehee..

Semalam ke rawangla kita. Selepas zohor nad gerak sebab ingat dekat..hahaha..apa lagi gunala "tomtom"..tomtom ni macam waze..biasalah mr mafia, suka usha benda-benda macam ni, mula-mula waze..pastu papago..sekarang tomtom pulak..guna tomtom pulak..Bagusnya tomtom ni dia tunjuk simpang jalan..tunjuk jalan tak sesak..memang tunjuk betul punya apa yang ade dekat jalan raya tu..so tak sesatla..tapi..hahaa..ada tapi..dia bawak kita memang tak sesak betul-betul..yang perjalanan memang la jauh..hahaha..takpela..orang cakap menikmati pemandangan..kah!!!


Akhirnya sampai jugakla rumah kak Sue Aida ni ha..sampai je sana, jumpa beberapa lagi blogger yang lain..haha nak tau siapa..nantila..kita nak cakap pasal makanan..hahaha..alaa..lupa nak amik makanan sebab ada satu makanan feveret yang kita ngidam sesangat..nak tau apa dia..ni ha "sambal udang tempoyak" kau..fuh..ni gara-gara che mat gebu dengan kak dlaila ler..nasib baik kak dlaila masak sambal udang tempoyak ni..wahhh..best sangat-sangatt..hilang ngidam mak buyung ni..tambah dua kali gara-gara sambal udang tempoyak ni..huhuhu..






Meh tengok kekecohan kami..haha..memnag kecoh..bila bergambar ayu ler..hahaa..ni semua dah  geng-geng mak ni..nampaknya nad dah tergolong dalam geng-geng mereka ni..hahaha..


Yang ni gambar dari kak saidila..hahaha..tadika kau..memang meriah..kecoh..orang pandang pun tersenyum je..lantakla kau dah jadi mak orang ke..kalau dah jumpa geng kepoh, geng suka gambar memang macam ni la..hahaha

Nak bagitau kak sue ni ada jual air kelapa laut..sedapp..siapa-siapa nak order bolehla beli dengan dia..facebook dia shuhaida kabdy..leh contact kat situ ya..hehe..terima kasih kak sue..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. mmg best pi open house bila jumpa geng kepoh hehe

    ReplyDelete
  2. Hai,assalamualaikum,

    saya jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank...dn etc
    jemput lawat blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    dan ig saya

    @nurnasuha96_

    whatsapp : +60196117811

    ReplyDelete