hai assalammualaikum

Baju Sebagai Pengganti Rindu - Dah selalu bersama, lepas tu terpaksa berjauhan lama dengan husband..adoii rindu banget..selalu berpisah sekejap je, ni terpaksa berpisah sampai 2 bulan lebih..huhuhu. Bukan berjauhan sesaje, tapi sebab nad bersalin dan berpantang dekat klang. Mr mafia terpaksa bekerja nak cari rezeki, tapi dia akan datang hari minggu.


Bila dah berjauhan ofkos rindu. Selalu whatssup dan call. Mr mafia selalu mintak nad hantar gambar baby fariza. Siapa tak rindu anak oii. Nad pulak bila rindu mr mafia, pandang fariza sebab mukanya dah sama macam daddynya. Jadi tak dapat tium daddy, kita tium anak jele..hahaha..


Masa daddy datang, mommy terfikir macam mana nak ubat rindu ni. Jadi mommy mintak baju daddy yang dah guna, sebab bau daddy melekat dekat situ. Jadi bajula sebagai pengganti rindu kami berdua dekat daddy. Tengokla baby fariza lena tidur dengan baju daddy..huhuhu..

Eh baby fariza je ke..mommy pun nak..hahaha..tak sabar jumpa daddy ye..bersabarla..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours