hai assalammualaikum

Selamat Hari Lahir Mr Mafia - Nad ingat birthday dia 14/2 rupanya 12/2.. hahahah..itu pun dia yang ingatkan..nasib baik, kalau tak ade yang nerajuk. Tu pun dia cakap " esok kita makan kat luar la".. nad pun cakap la " ok gak".. siapa tak suka makan kat luar, tak perlu masak..hahaha..tapi maksud dia makan luar, nad tak tau masa tu..ingat makan suka-suka sahaja. Rupanya nak sambut birthday dia. Tu pun dia cakap gak " ingat tak esok ari apa".. nad cakapla " apa sih??".. arijadi abang kan 14. Nad memang ingat birthday dia bulan dua tapi haribulan salah da.. rupanya 12/2.. siap nak tengok kad pengenalan dia lagi, nak tengok betul ke tak..hehehe..

Berbaju merah kami..

Esoknya pergila ke carrefour wangsa maju. Sebab kat situ dia kata banyak tempat makan. Mula nad tak percaya, carrefour tempat banyak tempat, biar betul. Sekali masuk,yup macam-macam ade. Tapi sebelum makan..kita usya kedai DIY. Saja tengok-tengok. Ingat nak tengok je, sekali terbeli jugak daa..


Lepas tu cari tempat makanan. Tengok dari atas sampai tingkat bawah..hahaha..Dan pilihan kitaorang dua tempat..giler la..haha.. Mula-mula pergi ke shushi king. Nad dah lama nak makan shushi ni. Lagi nak masuk dekat tempat shushi king ni. Akhirnya lepas fariza keluar, terlepas hajat la. Untung fariza, kecik-kecik dah masuk tempat macam ni..


Excited dia tengok makanan tu bergerak-gerak..hahha..sampai nak capai makanan tu.

Memang sedap. Mommy rasa tak puas.


Lepas tu pergi ke Mr Teppanyanki pulak. Wah haritu makan makanan jepun saja..hahaha..taknak makanan western atau melayu. Konon nak tukar selera.




Dah order, tengok orang tu masak tapi takde aksi..hahaha..



Dah sampai order. Set beef teppanyaki untuk nad dan set salmon untuk mr mafia. Tapi nama dia lupa..hahaha..tau set je..


Memang selera sungguh waktu tu. Selamat hari Lahir Mr Mafia. Mommy and fariza loves you. Semoga hidup diberkati dan murah rezeki. Harap apa yang diimpikan tercapai..muahh..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. hahaha. apa ni lupa birthday cik abang..

    ReplyDelete
  2. kesibukan kak admin yang membuat hari lahir abangnya sendiri lupa...hadeuh

    ReplyDelete
  3. amboiiiii pp fariza!!!! gigit sikit

    ReplyDelete
  4. Selamat hr jd bt mr.mafia.. Comel ank nad.. :)

    ReplyDelete