hai assalammualaikum

Lama pulak tak join segmen-segmen ni. Ni kali pertama join segmen mommy-mommy ni..hahaha..sejak dah jadi mommy, kenela berkumpul dengan mommy lain dengan lebih rapat. Yela nak dapatkan berkongsi apa-apa. Kota ni serba serbi tak tau lagi kan..hahha..ok jom join segmen kak shehan ni..



Syarat mudah untuk turut serta dalam segmen ini, korang perlu follow syarat yang sangat mudah seperti dibawah ye:

SYARAT-SYARAT SEGMEN TOP MOMMY BLOGGERS

1. Anda seorang Mommy Blogger, terbuka kepada semua jenis niche blog 
    [p/s : bakal Mommy pun boleh tau, asalkan dah kahwin :) ]
2. Anda menetap di Malaysia
3. Hasilkan 1 entri anda bertajuk sama seperti entri ini
4. Letak logo ini di entri anda, dan link entri ini di logo tersebut
 5. Komen entri INI dengan meletakkan link entri anda.
6. Link Blog anda akan disenaraikan di dalam Direktori Top Mommy Bloggers kelak.
Itu sahaja. 
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours